عضو انجمن علمی خودرو‌های گازسوز گفت: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و مدیریت CNG شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، برای دومین سال متوالی اقدام به استقرار جایگاه سیار CNG در مرز بین‌المللی خسروی کرده است.  

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - مجید سالاری،  عضو انجمن علمی خودرو‌های گازسوز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:  شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و مدیریت CNG شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، برای دومین سال متوالی اقدام به استقرار جایگاه سیار CNG در مرز بین‌المللی خسروی نموده است. 

وی افزود: این طرح که با استقبال کم‌نظیر زائرین اربعین مواجه شده، نشان‌دهنده تعهد بخش خصوصی و دولتی به توسعه زیرساخت‌های سوخت پاک در کشور است.

عضو انجمن علمی خودرو‌های گازسوز با بیان اینکه "استقرار جایگاه سیار CNG در مرز خسروی گامی بلند در مسیر توسعه سوخت پاک در این روز‌های پرتردد در مرز خسروی است"، گفت: پیش‌بینی خدمات‌رسانی به بیش از ۵،۰۰۰ خودرو در طول ماموریت این جایگاه سیار سوخـت‌رسانی را داریم.

وی ادامه داد: عرضه سوخت CNG توسط این جایگاه سیار به صورت کاملا رایگان صورت می‌گیرد که در مجموع موجب کاهش ۶۰ درصد هزینه سوخت برای مسافران و جلوگیری از انتشار ۱۵ تن آلاینده‌های محیط زیستی خواهد شد.

سالاری خاطرنشان کرد: تاریخ استقرار جایگاه سوخت رسان سیار سی‌ان‌جی، ۱۸ مردادماه ۱۴۰۴ بوده و تا مدت پایان پیک ترافیک مرزی خسروی، ماموریت جایگاه سیار ادامه خواهد داشت.

وی افزود: این جایگاه، توسط متخصصان جوان و نخبه شرکت دانش بنیان توسعه اندیشان اطلس (توانا) طراحی شده است و تمامی تجهیزات این جایگاه ساخت داخل است.

عضو انجمن علمی خودرو‌های گازسوز با بیان اینکه "این جایگاه با توجه به درخواست سفارش دهنده در ظرفیت‌های مختلف قابل ساخت مجدد است"، گفت: این جایگاه با تعداد۱۲۰ مخزن و حجم ۱۱۵۰۰۰ لیتر آبی امکان سوخت رسانی به ۱۵۰ تا ۲۰۰ خودرو سواری را داراست؛ همچنین تجهیزات مورد استفاده در این جایگاه سیار دارای استاندارد‌های لازم می‌باشد.

وی افزود: روش سوختگیری این جایگاه همچون خودرو‌های سواری دوگانه سوز است و در تمامی جایگاه‌های سی ان‌جی کشور قابلیت سوختگیری را دارد؛ ضمنا با توجه به در نظر گرفتن ۲ عدد شیر سوختگیری در این جایگاه، در مدت زمان ۹۰ دقیقه این جایگاه سوختگیری میکند.

 

برچسب ها: نفت ، توزیع سوخت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار