مراسم تشییع پیکر شادروان رضا سوخته سرایی فردا سه‌شنبه برگزار می‌شود.

رضا سوخته سرایی قهرمان سنگین‌وزن و دارنده دو مدال نقره جهان و سه طلا و یک نقره بازی‌های آسیایی شب گذشته دار فانی را وداع گفت.

مراسم تشییع پیکر شادروان رضا سوخته‌سرایی ساعت ۸ صبح روز سه‌شنبه ۴ شهریورماه از محل فدراسیون کشتی واقع در ضلع غربی استادیوم آزادی انجام خواهد شد.

همچنین مجلس ختم آن مرحوم از ساعت ۱۳:۳۰ لغایت ۱۵ روز چهارشنبه در مسجد نور میدان فاطمی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، سوخته سرایی که متولد ۱۱ بهمن ۱۳۲۸ در دارکلاته رامیان در استان گلستان بود، از معدود کشتی‌گیران تاریخ ایران بود که در هر دو رشته آزاد و فرنگی صاحب مدال شد.

سوخته سرایی در مسابقات جهانی ۱۹۷۸ مکزیکو سیتی و ۱۹۸۱ اسکوپیه به مدال نقره سنگین وزن جهان رسید.

او که رقیب و البته رفیق صمیمی مرحوم علیرضا سلیمانی بود، در سه دوره بازی‌های آسیایی ۱۹۸۲، ۱۹۸۶ و ۱۹۹۰ پرچمدار کاروان ایران بود که در هر سه دوره به مدال طلا رسید.

در بازی‌های آسیایی ۱۹۸۶ سوخته سرایی تصمیم گرفت در سنگین وزن کشتی فرنگی مسابقه دهد تا علیرضا سلیمانی در کشتی آزاد ملی پوش شود که هر دو نیز به مدال طلا رسیدند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۵:۱۷ ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
اخیییی چ کسیو از دست دادیم وقتی کسیو از دست میدیم قدرشو میدونیم ???????????
United States of America
ناشناس
۱۵:۱۴ ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
, رضا سوخته سرایی. که بیست سال‌ پیش در برنامه ورزشی اون زمان سال ۸۳ با دو متر قد ۱۵۰ کیلو وزن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۸ ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
روحت شاد پهلوون... الهی سر سفره اول مردان عالم مولا علی علیه‌السلام مهمون باشی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
روحش شاد....خدا رحمت بکند...
آخرین اخبار