فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۱۶۷ قلم انواع لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۱۴۵ میلیارد ریال توسط پلیس راه‌آهن کشور خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار رضا بنی اسدی‌فر، فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا گفت: همکاران پلیس راه‌آهن کشور در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت ریلی و مقابله با قاچاق کالا و ارز با همراهی عوامل پلیس امنیت اقتصادی، در جریان کنترل کالا‌ها در انبار یک شرکت خصوصی، اموال فاقد مدارک مثبته برای ثبت در سامانه جامع انبار‌ها و سازمان را مشاهده کردند.

وی اظهار کرد: در بازرسی انجام شده و بررسی اسناد، ۱۶۷ قلم لوازم خانگی فاقد مدارک مثبته در این انبار‌ها کشف و ضبط شد.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا خاطرنشان کرد: ارزش ریالی کالا‌های مکشوفه بالغ بر ۱۴۵ میلیارد ریال برآورد شده و با تشکیل پرونده، به مرجع قضایی تحویل شد.

منبع: فراجا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار