
باشگاه خبرنگاران- سیده نسترن حسن آبادی؛ قاسم شریفی مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانشآموزی با گرامیداشت یاد و خاطره ۶۰۲ شهید دانشآموز و ۱۲۴ شهید فرهنگی استان به شهدای فرهنگی و دانشآموز ۱۲ روز نخست جنگ تحمیلی ادای احترام کرد.
وی خاطرنشان کرد: این برنامه بازتابی از دغدغه اصلی نظام و حاکمیت؛ یعنی آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دانشآموزان است.
شریفی، محوریت دانشآموز و مدرسه را رویکرد اصلی استان سمنان در تمامی برنامهها، عنوان و تصریح کرد: نگاه ما این است که مدرسه، کانون تمرین زندگی و فعالیتهای اجتماعی باشد و سال تحصیلی را با نگاه راهبردی وزیر در راستای شعار مِهر با مُهر آغاز کردیم و اکنون نیز با همین شعار در حال به پایان بردن اجلاسیه نماز دانشآموزی هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در بخش پایانی سخنانش از تمامی عوامل اجرایی برگزاری این اجلاسیه بهویژه معاونت پرورشی و فرهنگی ادارهکل، دفتر قرآن، عترت و نماز و ستاد اقامه نماز استان، قدردانی و تأکید کرد: معتقدیم که دو برنامهی مربوط به شهدا و نماز را خداوند پیش میبرد و ما فقط ابزار هستیم.