گودرزی در مطلبی نوشت: ادعای عراقچی درخصوص مشروط کردن ابقای توافق با آژانس به عدم اجرای مکانیزم ماشه در متن توافق وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان - عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در مطلبی نوشت: روز یکشنبه با جمعی از همکاران، متن توافق با آژانس را خواندیم. در ارائه گزارش به آژانس واسطه شعام دیده شده و انطباق با مصوبه مجلس شورای اسلامی نیز لحاظ شده است. البته اشکالاتی هم هست از جمله اینکه ادعای آقای عراقچی درخصوص مشروط کردن ابقای توافق به عدم اجرای مکانیزم ماشه، صرفا بیان شفاهی اوست و در متن چنین چیزی ثبت نشده است ضمن اینکه اساسا مکانیزم ماشه قبل از توافق کلید خورده و در مسیر اجرا قرار گرفته و البته کارکرد خود را از دست داده است!

برای ثبت در تاریخ عرض می‌کنم که تمدید اسنپ بک مطلقا به صلاح نیست و این خوابی است که برای ما دیده‌اند تا به اقدامات خود مشروعیت بخشند و البته فرصت‌ها را از ما سلب کنند.

نکته مهم این است که آمریکا و رژیم در شرایطی به ما حمله کردند که عضو ان پی تی بودیم، در حال مذاکره بودیم، نظارت آژانس جاری بود و عقلا و منطقا هیچ دلیلی برای حمله وجود نداشت، اما تمام قوانین بین المللی را زیر پا گذاشتند و حمله کردند. نتیجه اینکه مقابل ما کسانی هستند که به هیچ تعهدی پایبند نیستند پس نباید به آنها اعتماد کرد و تنها و تنها راه ما قوی شدن و تولید قدرت و ایستادگی مقتدرانه بر آرمان‌های انقلاب اسلامی در برابر نظام سلطه است.

مالک شریعتی عضو کمیسیون انرژی مجلس هم نوشته بود: برخلاف سخنان عراقچی، در توافق با آژانس حرفی از عدم اقدام خصمانه علیه ایران زده نشده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۴ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
یعنی ما کوتاه اومدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۴ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
برجامی دیگر...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۴ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
یه بابایی هم به روز می‌گفت اصلا اسنپ بکی در کار نیست بعد دیدیم که هست ، اینهمه فشار اقتصادی که داره استخوان مردم را میترکونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۶ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
خوب مجلس هم می تواند این توافق رو بهم بزنه تا همه شروط ایران لحاظ بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۲ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
خدا رحمت کنه وزیر امور خارجهامیر عبداللهیان روحش شاد یک ایرانی باغیرت و وطن پرست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۷ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
امیدواریم نماینده های بیدار مجلس جلوی هر خسارتی مثل برجام رو بگیرند از هوشیار باشند اگر .....

امان از غربزدگی امان !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۸ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
عراقچی داره هم ملت وهم نظام را دور میزنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
رسما دارین علام میکنی عراقچی دروغ گفته البته چه خوب که خودتون به خرف امدین وگرنه مردوم خدشون میشناسن اینارو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۰ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
به ما نگو برو به عراقچی بگو. اصلا قبل توافق شما باید اونجا هماهنگ می بودید. مقصر مجلس و کسانی هستن که قراره از حالا به بعد به این توافق ایراد بگیرن. ایرادها را باید قبل توافق می گرفتید
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۳:۴۲ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
تا دیر نشده جلو این مذاکرات مسخره را باید گرفت .
خواب و آرام را هم از ملت گرفتید.
Iran (Islamic Republic of)
Hadi
۱۳:۳۳ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
از کسانی که خسارت برجام را به ایران تحمیل کردند، انتظار بیشتری نمیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
ترامپ جنایتکار، آمریکا را به اسرائیل دوم تبدیل کرده است.

و این در حالی است که رافائل گروسی بی ادب مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد سلاح اتمی متهم است و نه مدعی چون به خاطر که تاکنون در مورد بمب اتمی آمریکا، کشورهای اروپایی، رژیم صهیونیستی و... سکوت اختیار کرده است چرا؟

ترامپ جنایتکار در مورد سلاح اتمی متهم است و نه مدعی چون به خاطر که تاکنون در مورد بمب اتمی آمریکا، کشورهای اروپایی، رژیم صهیونیستی و... سکوت اختیار کرده است چرا؟
گروسی تهدید کرد؛ من از ایران می‌خواهم که فوراً همکاری کند | ایران یا به سؤالات پاسخ نداده یا... | انباشت سریع اورانیوم با غنای بالا نگران‌کننده است
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آغاز نشست شورای حکام با تکرار ادعاهای سیاسی درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، تصریح کرد که حل‌وفصل مسائل باقیمانده در حوزه پادمان‌ها با ایران تنها از مسیر دیپلماسی میسر است.
رافائل گروسی بی ادب شورای حکام را به اسرائیل دوم تبدیل کرده است.
عراقچی دیگر حق ندارد با گروسی خیانتکار مذاکره، گفت وگو و همکاری کند.
من از ایران می‌خواهم که دیگر درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، با خیانتکاران و جنایتکاران مذاکره، گفت وگو و همکاری نکند.
و این در حالی است که متأسفانه ایران تنها کشوری است که از سال 1392 تاکنون در باره صلح آمیز هسته ای در مذاکره با خیانتکاران و جنایتکاران همه جانبه همکاری کرده است.
عملکرد و رفتار دوگانه گروسی خیانتکار 100 درصد فقط عامل اصلی مشکل توافق هسته ای و برجام بوده است.
مذاکره ایران در باره برنامه هسته‌ای ایران با آمریکا، کشورهای اروپایی، روسیه، چین و ژاپن از همان اول غلط و اشتباه بود مقصر اصلی دولت حسن روحانی خیانتکار بوده است.
مشکل اصلی آمریکا و متحدانش از طریق مذاکره حل وفصل نخواهد شد و حل وفصل نمی شود و از سال 1392 تاکنون هم برای همه مردم ایران، منطقه خاومیانه و جهان ثابت شده است.
آمریکا و متحدانش از سال 1332 تاکنون با ملت ایران دشمن بودن و هنوز هم هستند.
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد همان نتیجه مذاکره عراقچی و... با خیانتکاران و جنایتکاران از سال 1392 تاکنون بوده است.

مذاکره ایران با آمریکا و هم غرب از سال 1392 تاکنون به نفع مردم ایران و کشور ایران نبوده است.
مذاکره 100 درصد فقط به نفع دلار نجس آمریکا جنایتکار بوده است.
که فعالیت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران به طور کامل باید تعطیل شود.
گروسی هم ثابت کرد و نشان داد که نماینده آمریکا، غرب و اسرائیل بوده است.
ایران هم نباید با گروسی همکاری کند.
امکان پیشرفت در مذاکرات وجود ندارد ایران باید مذاکرات عمان و رم را تعطیل کند.
آمریکا، اروپا، آژانس، هر سه نوکر رژیم صهیونیستی هستند.
حمله به کشتی مادلین آدم‌ ربایی و نقض قوانین بین‌ الملل است ولی اما متأسفانه سران بی ادب رژیم صهیونیستی درک نمی کنند، نمی کنند، نمی فهمند و توجه نمی کنند.
Iran (Islamic Republic of)
عملکرد دولت، مجلس، هر دو متأسفانه به نفع مردم ایران و کشور ایران نیست
۱۳:۱۷ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
عملکرد دولت، مجلس، هر دو متأسفانه به نفع مردم ایران و کشور ایران نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
عواقب خروج از ان پی تی خیلی کمتر از عواقب توافق بد با آژانس است، چون به تجربه ثابت شده آمریکا و رژیم صهیونی با تفسیر دلخواه از بندهای قرارداد ،دوباره به ایران حمله میکنند، و اصولاً هدفشان توجیه حمله به ایران است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
آقای گودرزی همیشه همین بوده گفته ها با متن امضاء شده یکی نبود اگر یکی بود اسنب بک بوجود نمی امد توافقی که مصر میانجیگری بکند همین میشود چرا نمی فهمید چرا آمریکا همه کمکها به کشورها. را قطع کرده مصر را قطع نکرده حتما پشت پرده علتی هست مصر فقط بفکر رضایت ترامپ است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
همه‌تان عادت کردین به بی صداقتی
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۳:۰۱ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
در مجلس را تخته کنید مجلس ما تجارتخانه شده و برای عده ای فرصت طلب نه به فکر مردم هستند نه مملکت چهل و شش سال این وضعیت است هر روز گرانی هر روز نا بسامانی این است نتیجه این تجارتخانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
بلاخره تربیت یافته ظریفه ایشونم بعید نیست از اینا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
مذاکرات توافق هسته ای برجام در سال 1394 به طور کامل تمام شده است پس ادامه مذاکره عراقچی و... با آمریکا، کشورهای اروپایی، آژانس و... از سال 1394 تاکنون 100 درصد فقط مقصر اصلی ایران بوده است.

رژیم اسرائیل باید به خاطر جنایات جنگی پاسخگو باشد رژیم اسرائیل و حامیانش به خاطر جنایات جنگی باید پاسخگو باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
باشد ولی نمی باشد مشگل همین پاسخگو نبودن است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۹ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
تموم که نشده ، انگلیس به این راحتی ول کن حمایتش از این مدل سیاست های وابسته کردن ضعیف نفس ها نیست ، چهارتا امتیاز میدن و میگیرن تا غرب گرایی زنده بمونه در دل این سیاست مدارا عشق اروپا . کجای دنیا بیشتر از اروپا ایرانی دارد !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۸ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
اگر کمک، هدایت، نظارت، مدیریت، حمایت و پشتیبانی آمریکا جنایتکار نبود صهیونیست‌ها جنایتکار جرات حمله به سوریه، لبنان، غزه، ایران، یمن و قطر را نداشتند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۵ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
نباید به آژانس خیانتکار اعتماد کرد.
نباید به آمریکا جنایتکار اعتماد کرد.
نباید به سه کشور اروپایی جنایتکار اعتماد کرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۳ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
کشورهای عربی جنایتکار مقصر اصلی خودشان هستند چون به خاطر که با آمریکایی ها جنایتکار و صهیونیست ها جنایتکار و تروریست ها جنایتکار همکاری می کنند و کمک و حمایت می کنند.
همه کشورهای عربی جنایتکار، آمریکا جنایتکار، کشورهای اروپایی جنایتکار و مزدورانشان در جنگ تحمیلی هشت ساله از رژیم جنایتکار صدام دیکتاتور کمک، حمایت و پشتیبانی می کردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا و هم‌پیمانانش از سال 1359 تاکنون عامل اصلی جنگ و ناامنی در عراق و منطقه خاورمیانه هستند.
آمریکا و هم‌پیمانانش از سال 1359 تاکنون عامل اصلی حضور همه گروه های تروریستی در عراق و منطقه خاورمیانه هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۹ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
رژیم صهیونیستی جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر بزرگترین تهدید علیه صلح و امنیت منطقه است.
رژیم صهیونیستی جنایتکار با کمک، حمایت و پشتیبانی آمریکا جنایتکار بزرگترین تهدید علیه صلح و امنیت منطقه است.
دولت وحشی آمریکا جنایتکار ثابت کرد و نشان داد که هیچ ارزشی برای هم‌پیمانانش قائل نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۹ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
ورود مأموران آژانس به سایت اتمی بوشهر نقض قانون و نقض مصوبه مجلس بوده است.
اگر توافق ایران و آژانس منطبق بر قانون مجلس است پس 100 درصد فقط مصوبه مجلس غیر قانونی بوده است.

همکاری دولت با آژانس نقض مصوبه مجلس بوده است.
همکاری عراقچی با آژانس نقض مصوبه مجلس بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
نماینده آمریکا جنایتکار در شورای حکام هنوز هم و باز هم درک نمی کند، نمی داند، نمی فهمد و توجه نمی کند که ترامپ در سال 1397 به درخواست بنیامین نتانیاهو، از توافق هسته ای برجام خارج شده است سوال اینجاست که پس چرا ایران باز هم درس عبرت نگرفته است که متأسفانه هنوز هم با خیانتکاران و جنایتکاران مذاکره و همکاری می کند چرا؟ ترامپ در سال 97 به صورت غیر قانونی و هم بدون پرداخت هزینه از توافق هسته ای برجام خارج شده است و هم با خروج از توافق هسته ای برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.

نباید به آژانس خیانتکار اعتماد کرد.
نباید به آمریکا جنایتکار اعتماد کرد.
نباید به اروپا جنایتکار اعتماد کرد.
نباید به انگلیس جنایتکار اعتماد کرد.
نباید به فرانسه جنایتکار اعتماد کرد.
نباید به آلمان جنایتکار اعتماد کرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
اگر توافق ایران و آژانس منطبق بر قانون مجلس است پس 100 درصد فقط تصویب مصوبه مجلس توسط برخی نمایندگان مجلس در خانه ملت غیر قانونی بوده است

اگر توافق ایران و آژانس منطبق بر قانون مجلس است پس 100 درصد فقط عملکرد و رفتار مجلس در مورد آژانس دوگانه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۶ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
مذاکرات توافق هسته ای برجام در سال 1394 به طور کامل تمام شده است پس ادامه مذاکره عراقچی و... با آمریکا، کشورهای اروپایی، آژانس و... از سال 1394 تاکنون 100 درصد فقط مقصر اصلی ایران بوده است.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ایران، اجرای قانون جنگل بود.
حمله نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران، اجرای قانون جنگل بود.

دولت، مجلس، هردو متآسفانه هنوز هم و باز هم در جنگ 12 روزه درس عبرت نگرفتن و دو باره با خیانتکاران و جنایتکاران همه جانبه همکاری می کنند شرم آور و تاسف بار است.
در جنگ 12 روزه حملات تل آویو با کمک، حمایت و پشتیبانی به منازل مسکونی، جنایت جنگی و تروریسم دولتی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۴ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
توافق ایران و آژانس مورد تأیید کمیته هسته‌ای شورای عالی امنیت ملی/ و باز هم 100 درصد غلط و اشتباه است.
آژانس به دنبال نظارت هسته ای نیست و تاکنون هم نبوده است و فقط به دنبال جاسوسی برای آمریکا، سه کشور اروپایی و اسرائیل بوده است و از سال 1392 تاکنون هم برای همه مردم ایران ثابت شده است.
و این در حالی است که متأسفانه آژانس خودش عامل اصلی مشکلات برنامه صلح آمیز هسته ای و هم برجام بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۸ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
پس چرا شورای عالی امنیت ملی زیر بار این توافق رفته؟
آخرین اخبار