استاندار سمنان اعلام کرد: ادارات و دستگاه‌های دولتی به جز بخش‌های خدمات‌رسان، از این پس پنجشنبه‌ها تعطیل خواهند بود.

باشگاه خبرنگاران _ سیده نسترن حسن ابادی؛ کولیوند  گفت: بر اساس مصوبه جدید، ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از شنبه تا چهارشنبه ۷ تا ۱۶ تعیین شده و از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ امکان دورکاری برای کارکنان فراهم است.

وی افزود: چنانچه کارمندان به دستور مدیر تا ساعت ۱۶ در محل کار حاضر شوند، دستگاه موظف به پرداخت هزینه ناهار یا تأمین آن است.

به گفته استاندار سمنان، بانک‌ها روزهای پنجشنبه با استقرار شعب کشیک خدمات ارائه خواهند داد. همچنین طبق مصوبه هیأت وزیران، کارمندانی که والدین فرزند زیر ۶ سال یا دانش‌آموزان مقطع ابتدایی و پیش‌دبستانی هستند، می‌توانند از یک ساعت شناوری در آغاز روز کاری استفاده کنند.

کولیوند تأکید کرد: با وجود تغییر ساعت اداری، سقف ۴۴ ساعت کاری هفتگی برای کارکنان همچنان رعایت خواهد شد.

وی بازه اجرای این مصوبه را تا پایان اسفند ۱۴۰۴ عنوان کرد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مبنای قانونی تصمیم استانداران
۱۰:۴۵ ۰۵ مهر ۱۴۰۴
در راستای اجرای بند 48 و بند 49 ماده 2 و ماده 16 تصویبنامه شماره 107535 مورخ 20/06/1402 شورای عالی اداری در خصوص وظایف و اختیارات استانداران، ایشان‌ می‌توانند مبادرت‌ به‌ تهیه‌ و ابلاغ‌ دستورالعمل‌های‌ اجرایی‌ نمایند. ابلاغ تعطیلی پنجشنبه ها و استفاده از دورکاری به منظور کاهش ناترازی انرژی، آلودگی هوا، افزایش انگیزه و نشاط و بهره وری کارکنان و تحکیم بنیاد خانواده؛ مبتنی بر این تصویبنامه است.
Iran (Islamic Republic of)
استانداران پیشرو
۱۲:۰۹ ۰۲ مهر ۱۴۰۴
بر اساس تصمیم استانداران، به منظور پیشگیری از ناترازی انرژی در بخش گاز ، ادارات استانهای سمنان، همدان، قزوین، کردستان، گیلان و کرمانشاه، طبق رویه قبل، تا پایان سال پنجشنبه ها تعطیل خواهند بود این تصمیم توسط استانداران سایر استانها در دست بررسی می باشد.