پیکر صابر کاظمی ستاره والیبال ایران و ترکمن صحرا ساعت ۱۱ فردا (پنج‌شنبه ۱۵ آبان) در زادگاهش و مطابق با آداب و رسوم محلی به خاک سپرده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، زنده یاد صابر کاظمی که چند روز پیش به دلیل عارضه مغزی حاد در یکی از مراکز درمانی تهران بستری شده بود، با وجود تلاش بی‌وقفه تیم پزشکی برای بازگرداندن عملکرد مغز، در نهایت دچار مرگ مغزی شد و صبح امروز (چهارشنبه ۱۴ آبان) دار فانی را وداع گفت.

پیکر صابر کاظمی ستاره والیبال ایران و ترکمن صحرا پس از طی مراحل اداری و قانونی با حضور خانواده و مسئولین فدراسیون والیبال، عصر امروز از بیمارستان پیامبران برای برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری راهی زادگاهش (شهرستان آق قلا) می‌شود.

با درخواست خانواده کاظمی به‌ویژه پدر زنده‌یاد صابر کاظمی و با توجه به شرایط روحی خانواده و وضعیت جسمانی این بازیکن ارزنده، مقرر شد پیکر ستاره فقید والیبال ایران به‌صورت مستقیم از تهران به آق‌قلا منتقل شود تا مراسم خاکسپاری ساعت ۱۱ روز پنج‌شنبه ۱۵ آبان در زادگاهش واقع در استان گلستان، شهرستان آق‌قلا، روستای قانقرمه مطابق با آداب و رسوم محلی برگزار شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۶
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۵ ۱۴ آبان ۱۴۰۴
پیر مرد دلم برات سوخت خدا صبر بدهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۶ ۱۴ آبان ۱۴۰۴
بازگشت همه به سوی اوست. انالله و انا الیه راجعون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۹ ۱۴ آبان ۱۴۰۴
خدا صبر دهد آداب و رسوم چگونه است توضیح داده میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۵ ۱۴ آبان ۱۴۰۴
به خانواده این عزیز صمیمانه تسلیت می گوییم
Canada
ناشناس
۱۵:۳۲ ۱۴ آبان ۱۴۰۴
روحش شاد تسلیت به خانواده ایشان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۹ ۱۴ آبان ۱۴۰۴
خدا رحمتش کنه
آخرین اخبار