استاندار قم گفت: این قول را می‌دهیم که تا حدود دو سال دیگر فرودگاه قم و تعدادی از هتل‌های پنج ستاره شهر افتتاح شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - علی‌اکبر بهنام‌جو  در نشست ماهانه شهرداران مراکز استان‌ها که در سالن جلسات شهرداری قم برگزار شد،عنوان کرد: قم مبدا تحولات اجتماعی در کشور و جهان است.

استاندار قم با اشاره به اینکه امیدواریم با هم‌اندیشی که در این نشست انجام می‌شود، بتوانیم گام‌های موثری در خدمت‌رسانی به مردم برداریم، مطرح کرد: در نشست دیگری که تا حدود دو سال دیگر در قم برگزار خواهد شد، این قول را می‌دهیم که فرودگاه این شهر و تعدادی از پروژه‌های هتل‌های پنج ستاره شهر افتتاح شده باشد.

استاندار قم با بیان اینکه قم ظرفیت مطلوبی در بحث گردشگری زیارت دارد، عنوان کرد: اقدامات شهرداران در مباحث مختلف به ویژه در بحث نشاط و شادابی بسیار موثر است و باید گسترش یابد.

استاندار قم با اشاره به اینکه اگر بتوانیم خدمات خوبی به مردم ارائه کنیم بخشی از دل‌نگرانی‌های آنها رفع خواهد شد، بیان کرد: در عرصه حمل و نقل تلاش داریم علاوه‌بر تکمیل خط نخست متروی قم، عملیات اجرایی خط دوم را نیز آغاز کنیم.

بهنام‌جو با بیان اینکه احداث فضا‌های سبز و بوستان‌ها در نشاط اجتماعی موثر خواهد بود، تصریح کرد: شهرداری‌ها با حضور در محلات و برگزاری مسابقات و جشنواره‌ها می‌توانند نقش فرهنگی خود را نیز ایفا کنند.

استاندار قم با اشاره به اینکه رئیس جمهور در بحث محله‌محوری تاکید بسیاری دارند، یادآور شد: خوشبختانه شهرداری قم در این عرصه ازجمله شهرداری‌های پیشگام در کشور است.

استاندار قم با بیان اینکه ایجاد نمایشگاه‌های محلی و صنایع دستی می‌تواند به اقتصاد خانواده‌ها نیز کمک کند، گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که شورا‌های اسلامی شهرها، شورا‌های شهرداری نباشند و بر تمام شهر تسلط داشته باشند.

منبع:روابط عمومی استانداری قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.