سخنگوی وزارت خارجه روسیه با تأکید بر اولویت ثبات منطقه‌ای، از آمادگی مسکو برای میانجی‌گری بین پاکستان و طالبان به منظور کاهش تنش‌های مرزی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان- روسیه اعلام کرد برای میانجی‌گری بین پاکستان و طالبان و کاهش تنش‌های مرزی اخیر آماده است.

 ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، در نشست خبری تأکید کرد که ثبات در منطقه از اولویت‌های مسکو و جامعه جهانی است.

 او پاکستان و طالبان را «شرکای مهم روسیه» خواند و هشدار داد ادامه تنش‌ها امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد.

 زاخارووا حل اختلافات از طریق گفت‌وگو را تنها راه رسیدن به صلح پایدار دانست و از طرفین خواست از اقدامات تنش‌زا پرهیز کنند.

این در حالی است که ایران نیز اخیراً پیشنهاد میانجی‌گری مشابهی مطرح کرده بود. پیش‌ازاین، مذاکرات طالبان و پاکستان در استانبول پس از سه دور بدون نتیجه پایان یافته بود.‌‌

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۲۵ آبان ۱۴۰۴
شهباز میانجیگری هیچ کشور را قبول نخواهد کرد این درگیری را شهباز بخاطر بالا بردن صلحهای ترامپ برنامه ریزی کرد که ترامپ یکبار بگوید اگر صلح نکنید هردو بمباران خواهید شد شهباز آتش بس اعلام میکند درگیری با هند ساختگی بود ترور هندی‌ها توسط پاکستان برنامه ریزی شده بود بعدا شهباز برای ترامپ درخواست صلح نوبل بکند
آخرین اخبار