کارگروه احیای نان کامل به دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با هدف بررسی موانع ترویج و توسعه نان کامل و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه امنیت غذایی تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - کارگروه احیای نان کامل که با دستور ذبیح الله خداییان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور تشکیل شده است مأموریت دارد ضمن شناسایی خلأ‌ها و آسیب‌های موجود در زنجیره تولید تا مصرف گندم، آرد و نان، پیشنهاد‌های اصلاحی لازم را برای ارتقای کیفیت و سلامت نان و دسترسی مطلوب مردم به نان کامل ارائه کند.

توجه به نقش نان کامل در امنیت غذایی، سلامت عمومی و عدالت غذایی از محور‌های اصلی تشکیل این کارگروه اعلام شده است.

براین اساس، گزارش‌های نظارتی و راهبردی این کارگروه درباره عملکرد دستگاه‌های ذی‌ربط، برای اتخاذ تصمیم‌های قانونی و اصلاحی به مراجع ذی‌صلاح ارائه خواهد شد.

منبع: قوه قضاییه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۴ ۲۴ آذر ۱۴۰۴
سازمان بازرسی فقط بدرد نامه بازی میخوره، همین و بس.
Iran (Islamic Republic of)
!!
۱۰:۲۴ ۲۴ آذر ۱۴۰۴
قبل از اینکارها ؛ قیمت نان را کنترل کنید !!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۳ ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جامعه مسنه پس حداقل ۳۰٪ نونا باید آرد جو و بدون نمک و بدون جوش شیرین و کلا بدون هیچگونه مواد شیمیایی باشه
-
ناشناس
۰۹:۴۶ ۲۴ آذر ۱۴۰۴
خوبه در هر شهری یک نانوایی با ارد کامل باشدالبته نانوا مجرب میخاد و علاقمند
آخرین اخبار