با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان عملیات احداث مرکز آموزشی _ تجاری مهندس صفری در شهر کرمان آغاز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان- با حضور ابوذر عطاپور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان، شهباز حسن‌پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان، عملیات احداث مرکز آموزشی _ تجاری مهندس صفری در شهر کرمان آغاز شد.

قرار است، این مدرسه در ۱۲ کلاس درس و بخش‌های مشرف به خیابان به منظور تامین منابع پایدار جهت ایجاد درآمد و هزینه‌های مدرسه، واحد‌های تجاری احداث شود.

مهندس صفری از خیران مدرسه‌ساز کرمان، تاکنون دو مدرسه در منطقه سرآسیاب فرسنگی شهر کرمان و یک مدرسه در خیابان شهید مصطفی خمینی احداث کرده است.

گفتنی است، مدیران حاضر در حاشیه این مراسم از آقای قاسمی معلم بازنشسته که مدتی است به دلیل بیماری قادر به حرکت نیست، عیادت کردند.

منبع: استانداری کرمان

برچسب ها: استانداری ، افتتاح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha