کرمانشاه/

نخود فرنگی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: در این فصل سال از نخود فرنگی می توان برای رفع بسیاری از نیازمندیهای تغذیه ای استفاده کرد.


به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


فرید اردیخانی گفت: نخودفرنگی در واقع دانه یا تخم کروی شکل ریزی است که از گیاه نخود سبز حاصل می ‏شود که بیشتر به صورت پخته مورد استفاده قرار می گیرد و حاوی مقادیر بالایی از پروتئین، ویتامین و املاح معدنی می باشد.

وی با اشاره به اینکه نخودفرنگی منبع بسیار خوبی از ویتامین‏های B9, B1, C, k و همچنین منیزیم و فیبر غذایی است اظهار داشت: وجود مقادیر زیاد ویتامین C و آهن در نخودفرنگی موجب شده است که این ماده غذایی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و برای کم خونی فقر آهن مناسب باشد.

اردیخانی خاطر نشان کرد: ویتامین C، اولین و موثرترین محافظ آنتی اکسیدانی در بدن است. ویتامین C، از تخریب سلولهای ساختاری مانند DNA، جلوگیری می‌کند و به بدن برای مقابله با آلودگیهای محیطی و سموم شیمیایی کمک کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

وی گفت: فولیک اسید و ویتامین B6 موجود در نخودفرنگی برای ارتقای سلامت قلب و عروق افراد بسیار نافع است و همچنین غنی بودن نخود‏فرنگی از آنتی اکسیدان‏هایی مانند ویتامین C، به پیشگیری از بروز سرطان ‏ها کمک می ‏کند./ب


برچسب ها: کرمانشاه ، نخود ، فرنگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.