سالاد فصلتان را از اين مواد غذايي تهيه كنيد

با اضافه كردن مواد غذايي در سالادتان مثل گردو، كشمش و گوشت پخته آن را مقوي کنيد.

ربابه شيخ الاسلام در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:‌ خوردن سالاد قبل از ناهار و شام ارجح‌تر است.

وي افزود: در وعده‌هاي غذايي خود مقدار مصرفي برنج و نان را كم كنيد و حداقل يك يا دو ميوه جايگزين كنيد.

وي در ادامه گفت:‌ سعي كنيد حدالمقدور به جاي مصرف سس‌هاي صنعتي در سالا از روغن زيتون،‌آبليمو و آبغوره استفاده كنيد.

وي تصريح كرد: توصيه مي‌شود مواد غذايي مثل گردو، كشمش، گوشت پخته و تن‌ماهي را بيشتر در وعده غذايي ظهر مصرف كنيد.
برچسب ها: سالاد ، آبلیمو ، سس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار