کنترل ضایعات قبل از برداشت

بخش عمده ضایعات محصولات کشاورزی برای قبل از برداشت است که مدریت به موقع آن سبب حفظ محصول می شود .

داوود یار محمدی کارشناس کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به کنترل ضایعات قبل از برداشت گفت :بخش عمده ضایعات محصولات کشاورزی برای قبل از برداشت است که مدریت به موقع آن سبب حفظ محصول می شود .

وی گفت : مدیریت تغذیه، آفات و بیماریهای گیاهی در دوره قبل از برداشت، تکنولوژی صحیح برداشت، استفاده از ترکیبات طبیعی برای کنترل ضایعات، عملیات پیش سرمادهی، سیستم های بسته بندی جدید، انبارداری صحیح و بالاخره حمل و نقل صحیح از مهمترین راهکارهای موجود هستند که تا حد قابل توجهی میزان این ضایعات را به حداقل می رسانند. 

یارمحمدی با تآکید بر اینکه کنترل ضایعات در این سطح نیازمند تقویت زیر ساخت هاست گفت : کاهش ضایعات محصولات کشاورزی نیازمند اصلاح ساختار تولید این محصولات از باغ و مزرعه تا انبار و سپس حمل و نقل و بازاررسانی و در نهایت مصرف کننده خواهد بود. 

این کارشناس خاطر نشان  کرد :بالا بردن دانش فنی تولید کنندگان ، مسئولین میادین میوه و تره بار، خرده فروشیها و در نهایت مصرف کنندگان گامی موثر در این راستا ی کاهش ضایعات است .
انتهاي پيام/

برچسب ها: اقتصاد ، بازار ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار