تفاهم نامه فائو و دانشگاه تهران براي توسعه صنايع غذايي/ اهداف راهبردي فائو در ايران

دفتر منطقه اي فائو در مصر با دانشکده کشاورزي ومنابع طبيعي دانشگاه تهران تفاهم نامه اي در زمينه توسعه صنايع غذايي امضا کردند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران نورالدين مونا نماينده فائو در ايران در اولين همايش نقش صنايع تبديلي و غذايي در توسعه بخش کشاورزي گفت: دفتر نمايندگي فائو در ايران به صورت فعال ايفاي نقش مي کند و براي ايجاد سيستمهاي غذايي پايدار در تلاش است.

وي با بيان اينکه اين دفتر متمايل به برقراري ارتباط با بخش خصوصي و ساير بخش هايي که در بحث زنجيره غذايي ايفاي نقش مي کنند، است افزود: دفتر منطقه اي فائو در مصر با دانشکده کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران تفاهم نامه اي مبني بر انجام کارهاي علمي و تحقيقاتي براي توسعه صنايع غذايي امضا کرده اند.

مونا با اشاره به اينکه اين دانشگاه نقش کليدي را در زمينه علوم غذايي ايفا مي کند ادامه داد: ما در دفتر نمايندگي فائو در ايران پنج هدف راهبردي را پيگيري مي کنيم که اين اهداف به شرح زير است:
از بين بردن سوءتغذيه، گرسنگي و عدم امنيت غذايي
کارآمد کردن فعاليتهاي کشاورزي، جنگلي و شيلاتي
کاهش فقر در مناطق روستايي
حمايت از سيستم هاي غذايي و کشاورزي جامع و کارآمد ارتقا پايداري، مقاومت معيشت ها در برابر بلاياي طبيعي
انتهاي پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار