رشت /

استحصال بیش از 900کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری در گیلان

124کیلوگرم خاویار و 999کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری در گیلان تولید شده است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛  معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات گیلان ارزش اقتصادی این میزان خاویار و گوشت ماهیان خاویاری را 2میلیارد و170میلیون ریال اعلام کرد.

محبوب افزود :در راستای بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری استان خاویارهای تولید شده به مراکز تکثیر پرورش ماهیان خاویاری گیلان تحویل داده می شود.

وی تصریح کرد :در حال حاضر 3مرکز تکثیر و تولید پرورش ماهی در رشت ، سنگر و سیاهکل با ظرفیت تولید سالانه 200میلیون قطعه بچه ماهی فعالیت می کند./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.