توصیه‌های تغذیه‌ای برای مبتلایان به "پرکاری تیروئید"

مبتلایان به پرکاری تیروئید باید از مصرف برخی مواد غذایی که ممکن است، سبب تشدید بیماری شوند پرهیز کنند.

مریم بگلری کار‌شناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: میزان انرژی مورد نیاز این بیماران باید از رژیم غذایی پرکالری استفاده نمایند، ‌ وعده‌های غذایی خود را افزایش داده و به دلیل افزایش نیاز به پروتئین دریافت پروتئین نیز افزایش یابد. 

وی همچنین افزود: گنجاندن تخم‌مرغ، گوشت قرمز، ‌گوشت ماکیان، ‌غلات، حبوبات و ویتامین‌ها از جمله ویتامین ‍C و B کمپلکس توصیه می‌شوند. 

در ادامه اظهار داشت: ‌مقدار مصرف مایعات در نبود بیماری کلیوی- کبدی (۴-۳ لیتر در روز) در رژیم غذایی نیز باید حاوی حدود یک لیتر شیر باشد تا مقادیر کافی کلسیم، فسفر و ویتامین D را تأمین نمایند؛ با توجه به اینکه سوخت و ساز کلسیم در این بیماران تغییر می‌کند این افراد در معرض پوکی استخوان هستند. 

همچنین وی اضافه نمود که: کلم، ‌ شلغم، گل‌کلم، ‌ سویا، قارچ، ‌ هلو و اسفناج مصرف نشود.


انتهای پیام/
برچسب ها: تیروئید ، کلسیم ، ویتامین ، فسفر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار