بازی پرورش دهنده جسم و روح کودکان

یک روانشناس گفت: بازی عاملی است که کودک بوسیله آن می‌تواند نقاط قوت خود را بشناسد و به تقویت آن بپردازد و نقاط ضعف خود را برطرف کند. هم‌چنین کودکان با استفاده از بازی می‌توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند.

زهرا خدام،‌ روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: انسان از لحاظ فیزیولوژیکی به جنب و جوش و تحرک نیاز دارد و بازی جزئ مهم این امر می‌باشد. علاقه و میل به بازی مخصوص دوران کودکی است و در سنین بالا کاهش می‌یابد اما از بین نمی‌رود. 

وی ادامه داد: بازی باعث پرورش جسم و روح کودک می‌شود. کودک هرچه به بازی‌های سالم و سازنده بپردازد برای آینده او نیز موثرتر خواهد بود. 

خدام افزود: بازی از اساسی‌ترین فعالیت کودکان می‌باشد، در عین سرگرم کردن آنها کارکردهای مهم دیگری نیز دارد. 

در واقع بازی موجب ارتباط بهتر کودک با همسالان خود و هم‌چنین دنیای اجتماعی او می‌شود و حس شراکت و همکاری را در وی تقویت می‌کند، هم‌چنین موجب شناسایی خلاقیت و استعدادهای وی می‌شود، در عین حال نیرو و انرژی موجود در بدن او را به بهترین شکل تخلیه می‌کند. 

وی در ادامه متذکر شد: کودک با بازی با اسباب‌ بازی‌های گوناگون با اندازه، رنگ، شکل و اهمیت اشیا آشنا شده و قدرت تجزیه و تحلیل و تجسم اشیاء را پیدا می‌کند. 

خدام در پایان خاطر نشان کرد: کودکانی که دارای ارتباط اجتماعی بالایی می‌باشند به بازی با همسالان خود می‌پردازند و عضو گروه می‌شوند اما کودکانی که در روابط اجتماعی خود دارای مشکل هستند بیشتر به بازی‌های انفرادی می‌پردازند و خود تنهایی بازی کردن را دوست دارند.  در مجموع بازی موجب افزایش سطح دقت کودک می‌شود. 

انتهای پیام/  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار