قزوین؛

تولید 20 تن گوشت ماهیان خاویاری در قزوین

مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین گفت: به منظور ارتقای مصرف آبزیان در سبد غذایی شهروندان، سالانه 20 تن گوشت ماهیان خاویاری در این شهرستان تولید میشود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛ اسماعیلی اظهار کرد: پرورش ماهیان خاویاری برای تولید گوشت و خاویار از سال 84 با تولید گوشت ماهیان خاویاری از نوع فیل ماهی آغاز شده است.

وی ادامه داد: در سال جاری برای نخستینبار مقدار 7 کیلو و 600 گرم خاویار از یکی از مزارع سطح شهرستان استحصال و به بازار عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین با بیان اینکه دریای خزر به تنهایی 93 درصد ذخایر ماهیان خاویاری را در خود جای داده است، بیان کرد: ماهیان خاویاری از نظر تعدد گونهها به 27 گونه و زیر گونه در جهان تقسیم میشوند که از این تعداد 5 گونه در دریای خزر زندگی میکنند.

وی تأکید کرد: ارزش ماهیان خاویاری به منظور استفاده از گوشت آنها و مهم تر از آن تخم این ماهیان به خاویار یا مروارید سیاه مشهور است.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.