۳۴ : ۱۶ - چهارشنبه ۰۱ آذر ۱۳۹۶
کد خبر: ۵۱۶۰۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰

این ویتامین‌ها در انواع ماهی‌ها موجود بوده که موجب تنظیم ضربان قلب می‌گردد.

زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: روغن‌های نباتی جامد و روغن‌های حیوانی که در دمای معمولی بیشتر به شکل جامد هستند از جمله چربی‌های حیوانی و روغن برخی از مواد گیاهی چون روغن نخل، نارگیل و کره کاکائو می‌باشند که باعث افزایش کلسترول بد در خون می گردند.

وی ادامه داد: روغن‌های مایع که در دمای معمولی اغلب به حالت مایع هستند در دانه سویا، مغز دانه‌ها ( گردو، بادام وپسته) و روغن‌های گیاهی( آفتاب گردان، زیتون، ذرت و...) یافت می‌شود این نوع روغن بر خلاف روغن جامد، باعث افزایش کلسترول خوب و کاهش کلسترول بد در خون می‌گردد.

گفتنی است که " امگا 3" یکی از انواع چربی‌های غیر اشباع بوده که در بدن افراد ساخته نمی‌شود، لذا جز چربی‌های ضروری برای بدن است.

همچنین موجب کاهش چربی فشار خون شده و ضربان قلب را تنظیم می‌کند، این ماده در انواع ماهی‌ها چون تن، آزاد، ساردین و تخم مرغ به وفور یافت می‌گردد.

عبداللهی عنوان کرد: یکی از راهکارهایی که می تواند مصرف چربی و روغن را اصلاح کند این است که برای طعم دادن به سالاد از چاشنی‌هایی مانند آبلیمو، سرکه و روغن زیتون به عنوان سس سالاد استفاده کرد و مصرف سس های چربی مانند مایونز و هزار جزیره را تا حد امکان از برنامه غذایی حذف کرد.

انتهای  پیام/

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر