توضیحات دو تهیه کننده درباره رویکرد جدید «رادیو هفت»

برنامه تلویزیونی «رادیو هفت» با گذشت 5 سال از تولید و پخش آن، بار دیگر از 16 خرداد با رویکرد جدیدی به روی آنتن خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران؛ برنامه رادیو هفت که چند سالی مهمان تماشاگران تلویزیونی بود بعد از وقفه‌ای کوتاه مجدد با رویکردی جدید کار خود را آغاز کرد به همین منظور گفتگویی را با دو تهیه کننده این برنامه انجام دادیم تا از جزییات برنامه با خبر شویم.

منصور ضابطیان، تهیه کننده «رادیو هفت» در خصوص بازگشتشان به شبکه آموزش گفت: برنامه تلویزیونی «رادیو هفت» با گذشت 5 سال از تولید و پخش آن، بار دیگر از 16 خرداد با رویکرد جدیدی به روی آنتن خواهد رفت.

وی افزود: با توجه به رویکرد شبکه آموزش بر این قرار شده که جنبه‌های آموزشی در برنامه «رادیو هفت» لحاظ شود چه بسا که طی این 5 سال این برنامه بر همین اساس بر روی آنتن رفته است.

وی در مورد تغییرات صورت گرفته در «رادیو هفت» تصریح کرد:‌ ساختار کلی این برنامه تغییری نکرده اما در سری جدید، تأکید ما بیشتر بر روی مسائل آموزشی به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر روی بخش‌هایی چون متن‌خوانی است.

ضابطیان در خصوص متن و طرح‌های نوشته شده در برنامه عنوان کرد: این برنامه تلویزیونی از یک گروه نویسندگی خوب تشکیل شده که تمامی مطالب با دانش و مطالعات خوبی انتخاب می‌شود و برخی از بخشها هم  چون گفتگو با کودکان و اشخاص معروف جامعه که نیازی به نوشتن ندارد که مجموعه این تلاش‌ها به تصویر کشیدن لحظات خوشی برای مردم کشورمان است.

وی ادامه داد: گفتگو‌هایی که در برنامه با اشخاص چهره و معروف انجام می‌دهیم تماماً رویکرد آموزشی دارد تا مردم بدانند که این افراد به راحتی به این موقعیت‌ها نرسیدند. در سری جدید این برنامه هم گفتگویی با پروفسور علیرضا یلدا چهره ماندگار و پدر آموزش پزشکی به پزشکان کشور است که از 16 خرداد پخش خواهد شد.

ضابطیان در مورد تولیدی شدن «رادیو هفت» گفت: شبکه الزاماتی دارد که باید سازندگان تلویزیون آنها را رعایت کنند اما برنامه‌سازی فوت و فن‌های بسیاری جهت جذب مخاطبان دارد که اگر به آن شیوه‌ها اشراف داشته باشی دیگر زنده و تولیدی بودن کار برایت تفاوتی نمی‌کند.

وی ادامه داد: پنجشنبه‌ها به واسطه ماهیت و مشارکتی که مردم با برنامه دارند باید به صورت زنده به روی آنتن برود به همین اساس شنبه تا چهارشنبه به صورت تولیدی و پنج‌شنبه‌ها به صورت زنده پخش خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: امیدوارم این برنامه هم بتواند همچون برنامه‌های گذشته مورد پذیرش مخاطبان قرار گیرد چون مردم سرمایه برنامه «رادیو هفت» هستند و ما تنها برای جلب رضایت آنها دست به تولید می‌زنیم.

محمد صوفی: آیتم‌های «رادیو هفت» باید آرامش بخش باشد

محمد صوفی دیگر تهیه کننده «رادیو هفت» در خصوص تولیدی شدن برنامه گفت: تمامی آیتم‌های «رادیو هفت» در تمام این سالها به شکل تولیدی ضبط می شده و تنها اجرا مجریان به شکل زنده بر روی آنتن رفته است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌هایی که در نظر گرفته شده است اجرای مجریان هم به جز پنج‌شنبه‌ها به صورت تولیدی پخش می‌شود و ما هم به خاطر این تغییرات دکوری را برای ضبط مجریان تعبیه کردیم.

صوفی در مورد این موضوع که آیا ساختار «رادیو هفت» تغییر کرده است یا خیر؟ بیان کرد: ساختار «رادیو هفت» تغییر نکرده و تنها آیتم‌های آموزشی آن پررنگ‌تر شده است و سعی کردیم تا با پرداختن به مسائل روز جامعه، تولیدی شدن برنامه ما را از مسائل روز کشورمان دور نکند.

صوفی در خصوص ساعت پخش این برنامه عنوان کرد: سال گذشته چند ماهی را برای رفاه حال دانشجویان ساعت برنامه را یک ساعت به عقب کشیدیم اما به دلیل افزایش تعداد مخالفان نسبت به این تغییر ساعت تصمیم گرفتیم مجدد ساعت 23 به روی آنتن بیاییم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا برنامه « رادیو هفت» دکورهایی ساده دارد؟ بیان کرد: «رادیو هفت» در ساعات پایانی شب پخش می‌شود و باید طراحی دکور برنامه به شکلی باشد که به مخاطب آرامش را منتقل کند و همچنین متنها هم فضای آرامی را برای مخاطبان رقم می‌زند.


انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار