تذکر حافظی به پژوهشکده آرد و نان و موسسه استاندارد:

طرح جامع تولید نان با کیفیت را ارائه دهند

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست شورای شهر گفت: پژوهشکده آرد و نان و موسسه استاندارد هرچه سریعتر طرح جامع تولید نان با کیفیت را برای ارتقای سلامت شهروندان ارائه دهند.

طرح جامع تولید نان با کیفیت را ارائه دهندبه گزارش خبرنگار شهری باشگاه خبرنگاران،  رحمت الله حافظی رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر در ادامه جلسه علنی امروز و با ارائه تذکری در خصوص ارتقای کیفیت نان اظهار کرد:‌ در 5 ماه گذشته کمیته سلامت و محیط زیست شورا جلسات متعددی را برای مطالعات نان با کیفیت داشته و از افراد صاحب نظر، اتحادیه نانوایی‌ها، سازمان غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی، موسسه استاندارد و پژوهشکده آرد و غلات دعوت کرده تا به بررسی این موضوع بپردازیم.

وی افزود: جمع بندی جلسه بر این مبنا بود که ارتقای کیفیت نان برای ارتقای سلامت شهروندان مورد بررسی و تدوین قرار بگیرد.

حافظی تاکید کرد: انتظار داریم هرچه سریعتر پژوهشکده آرد و نان و موسسه استاندارد طرح جامع ارتقای تولید نان با کیفیت را ارائه دهند تا سلامت شهروندان تضمین شود، چرا که عدم رعایت این موضوع، مشکلاتی را برای شهروندان رقم می‌زند.

انتهای پیام/

برچسب ها: حافظی ، شورای شهر ، نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار