ساری ؛

کیفی سازی نان در10 واحد خبازی در محمودآباد

10 واحد خبازی در محمودآباد پایلوت کیفی سازی نان شدند

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری رییس اداره غله محمودآباد با بیان این مطلب اظهار داشت: بهداشت فردی و محیطی ، داشتن فضای مناسب ، لباسهای متحدالشکل ، آموزش نانوایان و امکانات ذخیره سازی و نگهداری آرد از مهمترین شاخص های ارزیابی واحدهای نانوایی میباشد.

یزدانی به آزاد سازی آرد اشاره کردو گفت: در راستای سیاستهای دولت 20درصد از واحدهای خبازی شهرستان محمود آباد تبدیل به آزاد پز شدند.

وی افزود: بازدیدهای مستمر و منظم از واحدهای خبازی شهرستان به اتفاق اعضای کارگروه آردونان شهرستان محمود آباد برگزار می شود.

رییس اداره غله محمود آباد به موضوع آموزش نانوایان در راستای توانمندسازی آنها اظهار داشت: با توجه به قرارداد فیمابین شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران با سازمان فنی و حرفه ای موضوع آموزش نانوایان نیز در دست اقدام می باشد.

یزدانی افزود : به واحدهای پایلوت طرح ارتقاء کیفیت نان لباس های متحدالشکل تحویل گردید.



انتهای پیام /ا
برچسب ها: کیفی ، واحد ، خبازی ، سیاسیت ، اعضائ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.