تبریز؛

مصرف زرشک و افزایش جذب آهن

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: وجود اسیدهای عالی فراوان در زرشک که سبب مزه ترش آن می‌شوند، می‌تواند در جذب آهن نقش بسزایی داشته باشد.

 به گزارش  گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ سعیده علیزده افزود: پوست، ريشه و ساقه زرشک خاصيت درماني دارد.

وی تصریح کرد: میوه زرشک بر اثر تصفیه‌کنندگی و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق، پایین آوردن تب، کاهش تورم و فشارخون، تنظیم و ضربان عضلات قلب است.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: غِرغِره کردن آب زرشک، آنژین، گلو درد و آسم را برطرف کرده و در ضدعفونی دهان و همین طور برطرف شدن زخم‌های گلویی نیز موثر است. 

وی افزود: جویدن برگ زرشک باعث محکم شدن لثه و دندان می‌شود.

علیزاده تاکید کرد: یکی از بهترین ترکیبات موجود در زرشک، ویتامین ب فراوان است که در پیشگیری از سرماخوردگی نقش مهمی دارد. 
 
انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.