کرمانشاه؛

آش عباسعلی، زینت بخش سفرهای افطار کرمانشاهیان

مردم کرمانشاه گاهی آن را به اختصار "آش واسلی" می‌نامند و پخت این آش در محله قدیمی "تیمچه" بسیار معروف است.

آش عباسعلی زینت بخش سفرهای افطار کرمانشاهیانبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران از کرمانشاه این آش علاوه بر طعم بی نظیرش خاصیت های فراوانی هم دارد.

در حدود 200 سال پیش عباسعلی نامی نذر می کند که هر شب در مسجد به مردم آشی ویژه بدهد تا آنها روزه خود را با آن آش افطار کنند.

در این آش از گوشت، نخود، لوبیا، عدس، پوره گندم، سبزیجات معطر، روغن کرمانشاهی و ادویه جات استفاده می شود که مزه ای منحصر به فرد به آن می‌دهد.

حالا، بعد از 200 سال، یاد عباسعلی متدین در هر ماه رمضان بر سر سفره های افطاری مردم زنده می شود و مردم با این عقیده که چنین آشی متبرک و خوش یمن است، آن را نذری می دهند. 

انتهای پیام/ح
برچسب ها: کرمانشاه ، آش ، عباسعلی ، سفره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.