برگزیدگان جشن «موسیقی ما» اعلام شد

مراسم سومین جشن سالانه «موسیقی ما» شنبه ۱۸ مهر ماه با حضور تعدادی از هنرمندان و علاقه مندان موسیقی در تالار وحدت تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم سومین جشن سالانه «موسیقی ما» با حضور تعدادی از هنرمندان و علاقه مندان حوزه موسیقی در تالار وحدت تهران با کارگردانی مجید برزگر و  اجرای احسان کرمی برگزار شد.
 
در ابتدای این مراسم برای همدردی با بازماندگان فاجعه منا و احترام به روح درگذشتگان یک دقیقه سکوت اعلام شد. پخش نماهنگ چند دقیقه ای از جشن های دوره گذشته از دیگر بخش های اجرایی در این مراسم است.
 
گروه «راز و نیاز» به خوانندگی سالار عقیلی در این بخش از برنامه به اجرای چند قطعه پرداخت.
 
تقدیر از مقام هنری استاد محمدرضا درویشی بخش دیگر سومین جشن سالانه موسیقی ما بود. در این بخش نماهنگی  از وی در تالار نمایش داده شد. نادر گلچین، فریدون شهبازیان و محمد سریر برای تجلیل از درویشی روی سن حاضر شدند. 

از حواشی این مراسم که اکثریت فعالان حوزه موسیقی در آن حضور داشتند، می‌توان به بازگشت حمید محلوجیان پس از شش سال به روی صحنه و گلایه‌های محسن شریفی از غمگین بودن هنرمندان و توصیه به تغییر جامعه به دست خودشان  و هتریک همایون شجریان در دریافت جوایز در بخش‌های مختلف اشاره کرد.

در این مراسم از محمدرضا درویشی به پاس زحماتی که برای موسیقی نواحی  کشیده بود، تقدیر شد و وی در صحبت چند دقیقه‌ای که با هموطنان داشت بیشترین تاکید را بر حمایت مسئولین از موسیقی سنتی کرد و گفت: موسیقی سنتی را آب برده و آن چیزی را که امروز در تک‌نوازی و گروه‌نوازی‌ها می‌بینیم در واقع موسیقی اصیل ایرانی نیست. موسیقی پاپ در این میان می‌تواند هزینه‌های خود را تامین کند اما موسیقی سنتی احتیاج به حمایت کلان بخش خصوصی و دولتی دارد.

از دیگر افرادی که پس از سال‌ها به روی صحنه آمد، حمید حامی بود که پس از 5 سال با مرور قطعات خاطره‌انگیز خود هوادارانش را بر سر شوق آورد.

سپس در اواسط این جشن بود که تقدیرنامه نشان درجه هنری از سوی علی جنتی به عبدالوهاب شهیدی به پاس سال‌ها خدمت به موسیقی کشور تقدیم شد و بیشترین کسانی که موفق به دریافت جایزه شدند، همایون شجریان در 5 بخش، فریدون آسرایی در دو بخش و میلاد درخشانی در 2 بخش بودند که بیشترین سهم را در دریافت جایزه‌ها در سومین جشن سالانه «موسیقی ما» داشتند.

میلاد درخشانی در صحبت با هنرمندان به این نکته اشاره کرد که چنین مراسم‌هایی احتیاج به حمایت دارند و ما خودمان باید با حضورمان برای هر چه بهتر برگزار شدنش تلاش کنیم.

از میهمانان این مراسم می‌توان به مسعود کیمیایی اشاره کرد که تنها ساعتی در میان هنرمندان بود و بسیاری از بزرگان همچون صدیق تعریف، ناصر فرهودی، نادر گلچین و ... از جمله کسانی بودند که بر اعتبار هر چه بیشتر این عرصه می‌افزودند.

در انتهای مراسم پس از به وجود آمدن یک حلقه تکراری از دریافت کنندگان جوایز، بسیاری از هنرمندان سالن را ترک کردند و تا انتهای مراسم جشن را همراهی نکردند. 
 
معرفی برترین ها
 
در بخش بهترین آلبوم موسیقی معاصر اصیل و سنتی ایرانی با کلام، تندیس طلایی به آلبوم «قطره های باران» اهدا شد. در حضور حمیدرضا نوربخش، هنگامه اخوان و نادر مشایخی این جایزه به کیخسرو پورناظری، تهمورث پور ناظری و علیرضا قربانی اهدا شد.
 
در بخش مردمی تندیس طلایی به آلبوم «مستور و مست» به آهنگسازی ژانو باغومیان و خوانندگی همایون شجریان اهدا شد.
 
تندیس طلایی بهترین آهنگسازی موسیقی اصیل ایرانی به انتخاب کارشناسان و اهالی موسیقی به حمید متبسم برای آهنگسازی آلبوم «زمزمه ها» تقدیم شد.
 
تندیس طلایی بهترین آهنگسازی موسیقی پاپ از نگاه کارشناسان و اهالی موسیقی به علیرضا افکاری برای آهنگسازی آلبوم «پاییز تنهایی» اهدا شد.
 
تندیس طلایی بهترین آهنگسازی موسیقی تلفیقی و تجربی به میلاد درخشانی برای آهنگسازی آلبوم «اشارات نظر» اهدا شد.
 
تندیس طلایی بهترین آلبوم موسیقی مقامی و نواحی از نگاه داوران و مردم به آلبوم «منظومه های حماسی» با هنرمندی محمدرضا درویشی تقدیم شد.
 
تندیس طلایی آلبوم موسیقی تلفیقی و تجربی به میلاد درخشانی برای آلبوم «اشارات نظر» اهدا شد.
 
تندیس طلایی آلبوم برگزیده موسیقی تلفیقی و تجربی در بخش مردمی به آلبوم «آرایش غلیظ» کاری از سهراب پورناظری با صدای همایون شجریان اهدا شد.
 
از دیگر بخش های این مراسم تجلیل از ناصر فرهودی صدابردار پیشکسوت در حضور حبیب محبیان، ناصر چشم آذر، میلاد کیایی و فریدون خشنود بود.
 
تندیس طلایی بهترین آلبوم پاپ در سال ۹۳ از نگاه کارشناسان و اهالی موسیقی به آلبوم «عشق یعنی» فریدون آسرایی اهدا شد.
 
تندیس طلایی بهترین آلبوم پاپ در سال ۹۳ به انتخاب مردم به آلبوم «پاییز تنهایی» به خوانندگی احسان خواجه امیری رسید.
 
تندیس طلایی بهترین آلبوم پاپ راک در سال ۹۳ به انتخاب کارشناسان و اهالی موسیقی به آلبوم «رفته از دست» از گروه کامنت رسید.
 
تندیس طلایی بهترین آلبوم پاپ راک در سال ۹۳ به انتخاب مردم به «سلول شخصی» به خوانندگی رضا یزدانی رسید.
 
در این بخش مراسم از یک عمر فعالیت هنری استاد هوشنگ ظریف در حضور جواد مجابی، عبدالوهاب شهیدی، حسن ناهید و مجید درخشانی تجلیل شد.
 
همچنین در این مراسم به بهانه برگزاری جشن، دو نشان درجه یک هنری ار سوی علی جنتی توسط هوشنگ ظریف به عبدالوهاب شهیدی اهدا شد. یکی از این نشان ها برای آواز و دیگری  برای نوازندگی عود به این استاد موسیقی تقدیم شد.
 
تجلیل از درگذشتگان عرصه موسیقی
 
سومین جشن سالانه «موسیقی ما» همچنین یاد و خاطره درگذشتگان موسیقی چون محمدرضا لطفی، نیما وارسته، غلامعلی پورعطایی، ذوالفقار عسگریان، گورگن موسسیان، مرتضی پاشایی، ساسان سپنتا، بهمن بوستان، علیرضا خورشیدفر، مرتضی احمدی، نورمحمد درپور، عالیه خرم، حمید پناهی شاد، یوسف سلیمی، فرامرز رضاپور، غلام مارگیری را زنده کرد.
 
باز هم اهدای تندیس ها
 
در ادامه مراسم باز هم نوبت به اهدای تندیس ها رسید که تندیس طلایی بهترین ترانه برگزیده موسیقی پاپ به انتخاب کارشناسان به رسول یونان برای ترانه «قهوه خانه ها» رسید.
 
تندیس طلایی بهترین مجموعه ترانه از نگاه کارشناسان و اهالی موسیقی به روزبه بمانی اهدا شد.
 
تندیس طلایی بهترین تنظیم کننده موسیقی پاپ به انتخاب کارشناسان و اهالی موسیقی به بهروز صفاریان برای آلبوم «عشق یعنی» رسید.
 
جایزه بهترین ناشر از نگاه مجمع تولیدکنندگان آثار شنیدنی به مجموعه موسسه خانه هنر خرد با مدیریت علی صمدپور تعلق گرفت.
 
جایزه پرفروش ترین آلبوم موسیقی در فضای مجازی به استناد سایت بیپ تیونز به آلبوم «نه فرشته ام نه شیطان» با صدای همایون شجریان اهدا شد.
 
جایزه ویژه سومین جشن سالانه «موسیقی ما» به خاطر اجرای چندین اپرای عروسکی به بهروز غریب پور تقدیم شد.
 
در این بخش از مراسم حمید حامی به اجرای برنامه پرداخت.
 
در ادامه مراسم تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی معاصر و اصیل ایرانی به قطعه «وطن» ساخته نوید دهقان و خوانندگی سالار عقیلی اهدا شد.
 
تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی معاصر و اصیل ایرانی خارج از آلبوم به انتخاب مردم به قطعه «پرده نشین» ساخته مهیار علیزاده و خوانندگی علیرضا قربانی اهدا شد.
 
تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی تلفیقی و تجربی از نگاه کارشناسان و اهالی موسیقی به «با من صنما» به خوانندگی همایون شجریان اهدا شد.
 
تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی تلفیقی و تجربی خارج از آلبوم با انتخاب مردم به قطعه «ترش رو» به آهنگسازی گروه دارکوب و خوانندگی علی زند وکیلی رسید.
 
تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی پاپ از نگاه کارشناسان و اهالی موسیقی به قطعه «عشق یعنی» با هنرمندی بهروز صفاریان، سروش سمیعی و فریدون آسرایی رسید.
 
تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی پاپ خارج از آلبوم از نگاه مردم به طور مشترک به قطعه «چشمه طوسی» محسن چاووشی و «نگران منی» مرتضی پاشایی رسید.
 
تندیس طلایی بهترین آلبوم موسیقی سنتی بی کلام از نگاه کارشناسان و اهالی موسیقی به آلبوم «تربت» با هنرمندی حسین علیزاده و پژمان حدادی اهدا شد.
 
تندیس طلایی نوازندگی به حسن ناهید نوازنده نی و عین الله کیوان شکوه نوازنده درامز تقدیم شد.
 
تندیس طلایی بهترین آلبوم موسیقی مدرن، ملل و کلاسیک به انتخاب کارشناسان و اهالی موسیقی به آلبوم «لایه های تاریکی» کیهان کلهر تقدیم شد.
 
احسان خواجه امیری، مهدی یراحی، محمد سریر، مرتضوی دلیری، محسن رجب پور، همایون شجریان، پویا نیک پور، کامران رسول زاده، بابک صحرایی، عبدالوهاب شهیدی، میلاد کیایی، بیژن بیژنی، صدیق تعریف، امین الله رشیدی، بهنام ابوالقاسم، علیرضا افکاری، مهرداد نصرتی، سعید شهروز، پدرام کشتکار، فریدون آسرایی، قاسم افشار، سروش صحت، محمدرضا چراغعلی، رضا یزدانی، افشین مقدم، محمد رحمانیان، حسن ناهید، علی جهاندار، رسول یونان، علی جعفری پویان، حمیدرضا نوربخش، مهیار علیزاده، مهدی مقدم، نادر گلچین، تینا جامه گرمی، محمد علی بهمنی، نادر مشایخی، رامین بهنا، ناصر چشم آذر و ...از جمله حاضران در این مراسم هستند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار