برجام، چه گونه ارزانی و رونق می‌آورد؟

سخنگوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: با اجرای برجام شاهد کاهش قیمت تمام شده کالا‌ها و خدمات و رونق تولید خواهیم بود و بازار باید خودش را برای پسا تحریم آماده کند.

به گزارش گروه  وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،سخنگوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: با اجرای برجام شاهد کاهش قیمت تمام شده کالا‌ها و خدمات و رونق تولید خواهیم بود و بازار باید خودش را برای پسا تحریم آماده کند. 
 
غلامرضا کاوه با اعلام این خبر اظهار کرد: با اجرای برجام شاهد کاهش قیمت تمام شده کالا‌ها و خدمات خواهیم بود و بازار باید خودش را برای پسا تحریم آماده کند و در این فضا جایی برای بازار سیاه و سیاه نمایی بازار وجود نخواهد داشت. 
 
مدیرکل حوزه ریاست سازمان حمایت افزود: برای خروج بازار از رکود و افزایش چرخه پولی توجه به ارتقاء کیفیت و کاهش قیمت برای تقویت توان خرید مصرف کنندکان ضروری است. 
 
وی با بیان اینکه تلاش برای غیر موثر جلوه دادن تاثیرات برجام در حوزه تولید و مصرف بی نتیجه است، خاطرنشان کرد: باید اذعان داشت بازار هوشمند است و فرایند خود را در مسیر دستیابی به اهداف گنجانده شده در معادلات جدید اقتصادی که  همان حمایت توامان از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان است به خوبی طی می کند. 
 
کاوه با بیان اینکه باید آمادگی ورود به شرایط جدید بازار و معادلات جدید اقتصادی را داشته باشیم، یادآور شد: در این دوران افزایش و یا حفظ سهم بازار از طریق جلب رضایت مصرف کنندگان و توجه ویژه به نظام بهره وری برای صنایع کشور الزام آور است. 
 
وی با بیان اینکه با اجرای برجام ورود به بازار رقابت اجتناب ناپذیراست، تصریح کرد: صنایع ما برای ماندگاری در این شرایط نیازمند اصلاح در نظام بهره وری و حمایت از مصرف کنندگان هستند. 
 
کاوه با بیان اینکه در فضای پسا تحریم کشور جولانگاه کالاهای خارجی یا واردات بی رویه نخواهد بود، گفت: دکترین اقتصادی کشور بر مبنای تسهیل در سرمایه گذاری خارجی ، ورود تکنواوژی و فناوری و توسعه صادرات غیر نفتی است. 
 
وی در پایان یادآور شد: سازمان حمایت نیز در این عرصه از هیچ کوششی برای حمایت از بهبود و توسعه شرایط تولید فروگذار نمی‌کند . 

منبع:تسنیم
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.