لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ تکذیب شد

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، موضوع موافقت وزارت بهداشت با لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های غذایی را تکذیب کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر سهیل اسکندری در واکنش به برخی اظهار نظرها در خصوص مجوز استفاده از خمیر مرغ توسط وزارت بهداشت، گفت: تا زمانی که تفاهمی بین ارگانهای صاحب نظر در این حوزه انجام نشود و بطور قطع از تولید یک فرآورده غذایی با معیارهای مصرف انسانی اطمینان حاصل نگردد به هیچ وجه اجازه استفاده از خمیر مرغ داده نخواهد شد. 

وی با اشاره به اظهارات مکرر مسئولان سازمان غذا و دارو مبنی بر اینکه اصل استفاده از خمیر مرغ روشی معمول در جهان است، تصریح کرد: استفاده از خمیر مرغ، هم باعث جلوگیری از اسراف می شود و هم از هدر رفت هزینه اقتصادی جلوگیری می کند اما استفاده از آن مستلزم آن است که در صحت و سلامت بهداشتی آن یقین حاصل شود.

اسکندری تاکید کرد: این مهم نیز فقط با رعایت ضوابط قانونی از سوی ارگان ها و نهادهای مرتبط و نیز تعاملات بین ارگانی آنها، حاصل می گردد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار