رئیس جمعیت هلال احمر:

اجرای طرح سلامت یار در 10 بیمارستان

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: رسانی است گفت: اجرای طرح سلامت یار می تواند سرمنشأ فرهنگ سازی در بخش ارائه خدمات ویژه به بیماران باشد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اداره کل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر، سیدامیرمحسن ضیائی در نشست تخصصی مدیران ستادی و استانی جمعیت هلال احمرو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه اجرای طرح ملی سلامت یار با همکاری دو سازمان خدمتگزار به مردم آغاز خواهد شد، تاکید کرد: این طرح با هدف خدمت به مردم و همانطور که دکتر هاشمی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به آن اشاره داشت، به عنوان مکمل طرح تحول سلامت به اجرا در می آید.

 ضیائی با بیان اینکه اجرای این طرح، بخشی از طرح تحول سلامت محسوب می شود که در حوزه خدمات پشتیبانی و خدمات غیر از دارویی و درمانی بسیار مهم است، اظهار داشت: به علت تراکم ارائه خدمات در بیمارستان ها، به خدماتی که نوعا کار مستقیم پزشکی و پرستاری نیست، توجه نشده و در واقع نیاز به مراقبت مهربانانه در این بخش ها احساس می شود.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه برای بیمار بعد از هزینه های سنگین بیمارستانی، دریافت این خدمات، بسیار مهم است، اضافه کرد: به نظر می رسد طرح سلامت یار، می تواند سرمنشایی برای فرهنگ سازی در بخش ارائه خدمات ویژه به بیماران باشد.

ضیائی در ادامه ابراز امیدواری کرد: با انجام کارهای داوطلبانه و اشاعه فرهنگ داوطلبی که نیاز امروز جامعه ماست، مردم به یکدیگر دلبستگی و وابستگی بیشتری پیدا کنند.

وی در ادامه افزود: آن چیزی که در ذهن بیمار ماندگار می شود، نحوه برخورد و استقبال از او در بیمارستان است.
 
رئیس جمعیت هلال احمر با توجه به ارائه نظرات مدیران عامل استانی جمعیت هلال احمر، روسای دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستان های منتخب برای اجرای پایلوت طرح سلامت یاران، گفت: جمعیت هلال احمر یک نهاد داوطلبانه با سابقه خدمت 93 ساله در ایران است و کار داوطلبانه در جمعیت هلال احمر نهادینه شده است.

ضیائی با اشاره به اینکه خدمات بیمارستانی بسیار پرحجم و پیچیده است،تصریح کرد: این طرح به کادر بیمارستان برای جلب رضایت بیماران کمک بسیاری می کند.

وی با اشاره به اینکه طرح سلامت یار به صورت پایلوت در 10 بیمارستان اجرایی خواهد شد، گفت: عمده تمرکز در این طرح بر مسائل ترویجی و اطلاع رسانی است و با اجرای پایلوت طرح، نقاط ضعف طرح مشخص می شوند.

وی با تاکید بر اینکه نحوه گزینش داوطلبان برای مشارکت در طرح سلامت یاران بسیار مهم است، بیان داشت: کسانی که انگیزه و سابقه خدمات داوطلبانه دارند، وارد این کار خواهند شد تا خدمات آنها رضایت حداکثری بیماران را به دنبال داشته باشد چراکه آن چیزی که در ذهن بیمار ماندگار می شود، نحوه برخورد و استقبال از او در بیمارستان است.

گفتنی است، نشست تخصصی مدیران ستادی و عامل استانهای جمعیت هلال احمر و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور بحث و بررسی پیرامون اجرای طرح سلامت یار، با حضور رئیس جمعیت هلال احمر، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، روسای دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی، تهران، تبریز، اصفهان، کرج، ، خراسان، آبادان، شیراز و گلستان و همچنین روسای بیمارستان های منتخب برای اجرای پایلوت طرح سلامت یار، پیش از ظهر امروز در ساختمان صلح جمعیت هلال احمر برگزار شد.

همچنین در پایان این نشست از لوگوی طرح سلامت یار رونمایی شد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار