پیشگیری از سرطان با مصرف روزانه 10 میلی‌گرم زعفران

پیشگیری از سرطان و درمان افسردگی از جمله خواص زعفران است.

حسین حسین‌زاده رییس مرکز تحقیقات علوم دارویی و استادیار دانشگاه داروسازی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که ایران بیشترین مقالات مرتبط با زعفران را دارد، بیان کرد: مصرف روزانه 5 تا 10 میلی‌گرم زعفران به عنوان یک ماده پیشگیری کننده از سرطان بسیار مؤثر است. همچنین مصرف 30 میلی‌گرم زعفران در روز می‌تواند درمان مؤثری برای افسردگی باشد.

وی ادامه داد: محافظت کنندگی زعفران در برابر سموم و آفت‌کش‌ها از مهمترین تحقیقات مرکز علوم دارویی است. ماده‌ای سمی در دماهای بالا به خصوص در مواد سرخ کردنی مانند چیپس به وجود می‌آید که زعفران خاصیت مقابله و محافظت کنندگی آن را دارد.

حسین زاده با تأکید بر اثرات قابل توجه سم‌زدایی، زعفران عنوان کرد: بهتر است کارخانه‌ها برای رنگ و طعم دهی به مواد خود در حرارت‌های بالا از این ماده استفاده کنند. علاوه بر این کشاورزان هم می‌توانند روزانه از مقداری زعفران برای پیشگیری از صدمات آفت‌کش‌ها استفاده کنند.

وی با بیان این که جنبه‌های مختلف کارایی زعفران مانند اثرات بیولوژیکی، ضدافسردگی، تأثیر در بیماری‌های قلبی عروقی بررسی شده است، اظهار کرد: در مطالعات مختلف اشکال دارویی متنوع زعفران به عنوان دارو در سطح کشور بررسی شده است.

رییس مرکز تحقیقات علوم دارویی اضافه کرد: زعفران توانایی برطرف کردن تخریب‌های ناشی از مواد مخرب حافظه مانند الکل و غیره را دارد. بدین ترتیب در درمان آلزایمر، فرآورده‌ای با استفاده از این ماده تولید شده است که در حد داروهایی شیمیایی است.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

برچسب ها: زعفران ، سرطان ، افسردگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار