به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از شیراز؛ کارشناس صنایع غذایی شبکه بهداشت و درمان زرقان، گفت: در بازرسي از یکی از مراکز تولید فرآورده های گوشتی در این شهر، دو هزار کیلوگرم فرآورده های گوشتی مشکوک به فساد سم شناسی، کشف شد.
"داریوش رنجبری" افزود: علت جمع آوری این فرآورده های گوشتی، نبود استانداردهای غذایی لازم بوده که پس از جمع آوری، به محل دفن زباله های شهر زرقان، منتقل و معدوم شدند.
او ادامه داد: 35 واحد غذایی فعال در شهر زرقان وجود دارد که از سال 1393 ، با نظارت واحد غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان زرقان، فعالیت می کنند.
انتهای پیام/پ