چاقی مهم ترین معضل قرن حاضر/زنان چاق تر از مردان هستند

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی گفت: حدود ٦٥٠ میلیون نَفَر در دنیا دچار مشكل چاقی هستند كه از این تعداد ٢٦٦ میلیون نَفَر آنرا مردان و ٣٧٥ میلیون را زنان تشكیل می دهند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هدایت حسینی  رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به آخرین مطالعات بین المللی انجام شده بر روی حدود ٢٠ میلیون نَفَر جمعیت از  ١٨٦ كشور جهان  بیان کرد: وزن ساكنین جهان در ٤٠ سال اخیر رو به افزایش  است بطوری که  چاقی یكی از مهمترین مشكلات سلامتی بشر در قرن حاضر  محسوب می شود.

وی  ادامه داد: در حال حاضر تخمین زده می شود حدود ٦٥٠ میلیون نفر در دنیا دچار مشكل چاقی هستند كه از این تعداد ٢٦٦ میلیون نَفَر آن را مردان و ٣٧٥ میلیون را زنان تشكیل می دهند.

حسینی عنوان کرد: بررسی‌ها نشان داده است میزان شیوع  چاقی در زنان بیشتر از مردان است بطوری كه در حال حاضر 8.10 درصد مردان و 9.14 درصد زنان در دنیا مبتلا به چاقی هستند. این در حالی است كه 3.2 درصد مردان و ٥ درصد از زنان دچار چاقی شدید هستند.

وی پیش بینی کرد: در صورت  ادامه این روند،  میزان چاقی دنیا در ١٠ سال آینده ١٨ درصد  به مردان و ٢١ درصد  به زنان خواهد رسید.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی با بیان اینکه چاقی زمینه ساز إیجاد بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر است، گفت: این پدیده  هزینه زیادی بر نظام سلامت جهانی در كشور های مختلف وارد می‌نماید.

وی تصریح کرد: طی چهل سال اخیر كمبود وزن در مردان از 8.13 درصد به ٨.٨ درصد و در زنان میزان كمبود وزن از 6.14 درصد به 7.9 درصد تقلیل پیدا كرده است كه این مطلب بیانگر آن است که افزایش وزن و چاقی در دنیای امروز مشكلات سلامتی بیشتری را نسبت به كمبود وزن برای سلامت جوامع بشری در بردارد.

حسینی هم چنین به معضل چاقی در کشورمان نیز پرداخت و گفت:  ایران نیز در چاقی كم  و بیش از همین الگوی جهانی پیروی می‌كند  به همین دلیل و برای تعیین دقیق میزان اضافه وزن، چاقی و چاقی شدید در كشور، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور در چهار محور، برنامه مراقبت غذا و تغذیه را در راستای برنامه های مبارزه با بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت را  در سال ٩٥ در كشور به اجراء در خواهد آورد تا بر اساس تعیین وضع موجود امكان مداخلات بهداشتی دقیق و بر اساس شواهد فراهم شود.

وی در پایان توجه به میزان غذا و كالری دریافتی از طریق مواد غذایی و فعالیت بدنی كافی روزانه را دو توصیه مهم برای جلوگیری از افزایش وزن و چاقی برشمرد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۲ ۱۴ فروردين ۱۳۹۵
سلام
لطفا این همه درمورد لاغرشدن افراد چاق مطلب میذارید در مورد چاق شدن افراد لاغر هم مطلب بذارید.
آخرین اخبار