ساری،

کیفیت نان در تنور نظارت

با نظارت بر نانوایی ها می توان کیفیت نان را افزایش داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ساری گفت: اتحادیه نانوایان شهرستان ساری، اداره صنعت، معدن و تجاری سار و اداره غله برای کیفیت نان تلاش می کنند.

اسماعیل حسن ‌زاده افزود: طبق قانون، جواز نانوایی قابل واگذاری است و خرید و فروش در این حوزه نباید انجام شود.

وی گفت: در برخی نانوایی ‌ها به دلیل تغییر کیفیت آرد، کیفیت نان هم تغییر می کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، کیفیت ، نان ، تنور ، نظارت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.