گیلان؛

آغاز برداشت گل گاوزبان

برداشت گل گاوزبان در شهرستان املش آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ مدیر جهاد کشاورزی املش با اعلام این خبر گفت: ۹۰ کشاورز برداشت کننده گل گاوزبان در شهرستان املش در ۱۳ هکتار از زمین های زراعی خود، برداشت گل گاوزبان را آغاز کردند.
مسعود امیر بنده ای افزود: از هر هکتار از زمین های اختصاص یافته به گل گاوزبان در شهرستان املش به طور میانگین ۷۰۰کیلو گل گاوزبان برداشت که از هر ۱۰ کیلو از این محصول، یک کیلوگرم گل گاوزبان خشک شده استحصال می شود.
وی خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلو گل گاوزبان خشک شده امسال ۱۰۵ تا ۱۲۰ هزار تومان است.
مدیر جهاد کشاورزی املش مهمترین روستاهای تولیدکننده گل گاوزبان در املش را روستاهای دیماجانکش، گرمابسرا، طارش، استخرسر، سیاه خلک، مطلاکوه و کجید رانکوه اعلام کرد.
مسعود امیر بنده ای افزود: برداشت محصول گل گاوزبان هر ساله از اواخر فروردین ماه آغاز و تا اواسط تیرماه ادامه می یابد.
گل گاوزبان با طبیعت گرم دارای اثر نشاط آور، مقوی قلب و اعصاب و شاداب کننده رخساره است ،این گیاه دارویی در طب سنتی برای ناراحتی های تنفسی به ویژه در رفع عوارض گریپ و سرماخوردگی مفید بوده و در درمان بیماری های کلیوی به ویژه ورم کلیه و دیگر بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد.


انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.