اصفهان؛

کاهش تولید عسل در اصفهان

خشکسالی های اخیر باعث کاهش تولید عسل در استان اصفهان شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:با وجود خشکسالیهای اخیر در اصفهان سالیانه 6 هزار تن عسل در رتبه سوم تعداد کلنی در کشور قرار داد.

زهرا فیضی با بیان اینکه استان اصفهان با 4 هزار نفر زنبوردار و 711 هزار کلنی پرورش زنبور عسل به اشتغال زایی کمک شایانی کرده است افزود:در سال های قبل از خشکسالی میزان عسل تولیدی اصفهان بیشتر از میزان کنونی بوده است.

فیضی با بیان اینکه سالیانه حدود 5 تا 6 درصد عسل تولیدی در استان اصفهان به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود عنوان کرد: در صورت افزایش میزان تولید عسل، صادرات هم افزایش می یابد و زنبورداران اصفهانی از سود بیشتر برخوردار می شوند.

بروز خشکسالی های مستمر باعث کاهش تولید سالیانه عسل شده است و اکنون حدود 4 هزار تن عسل در سال از کلنی های موجود استان اصفهان برداشت می شود.


انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار