خرمای استان بوشهر شیرینی بخش سفره‌های افطار هموطنان

این روزها بازار خرما گرم است و خرمای استان بوشهر شیرینی بخش سفره‌های افطار هموطنان است.


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، روزه داران معمولا روزه خود را با خرما افطار می‌کنند و در این میان خرمای استان بوشهر جایگاه ویژه‌ای دارد؛ استانی که بهترین گونه کبکاب در آن پرورش می‌یابد.

استان بوشهر بعد از استان کرمان با تولید 150 هزار تن خرما از 33 هزار و400 هکتار نخلستان رتبه دوم تولید خرمای کشور را دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: بیش از صد رقم خرما مانند کبکاب ،زاهدی، شکر وخاصویی داریم که بهترین ومرغوبترین نوع آن کبکاب است.

 محمد تقی منوچهری افزود: میوه نخل از زمانی که خارک و رطب است تا زمانی که خرما می‌شود بازار خوبی در داخل وخارج از کشور دارد.

 وی میزان صادرات خرمای استان بوشهر را در سال گذشته 26 هزار تن به ارزش 19 ونیم میلیون دلار عنوان کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطر نشان کرد: مقصد صادرات خرمای استان کشورهای روسیه، اوکراین و آسیای میانه است.

منوچهری تعداد واحدهای فرآوری وبسته بندی خرما در استان بوشهر را هم 33 واحد با ظرفیت 93 هزار تن فعال عنوان کرد.

انتهای پیام/ ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.