مشاور ویژه فرمانده معظم کل قوا گفت: اگر عربستان خطایی کند، تنبیهی می‌شود که دیگر خبری از عربستان سعودی و وهابیت در جهان نباشد.

عربستان خطایی بکند تنبیهی می‌شود که خبری از سعودی و وهابیت در دنیا نباشدبه گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرلشکر میرحسن فیروزآبادی رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه جشنواره مالک اشتر که صبح امروز برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دو سال است که عربستان سعودی مردم و کودکان یمنی را قتل عام می‌کند.

وی با اشاره به تهمت‌هایی که به ایران زده می‌شود گفت: اگر ما می‌خواستیم در این موضوع دخالت کنیم همان روز اول برای آنها موشک می‌فرستادیم؛ اما هنر ما این است که ملت‌ها را آموزش می‌دهیم و کار مستشاری می‌کنیم و ملت ها باید از درون قوی شوند.

فیروزآبادی تاکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران حرف اصلی را در منطقه می‌زند و بقیه کشورها که مورد تهاجم ظالمان قرار گرفتند از تجربیات ایران استفاده می‌کنند.

مشاور ویژه فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: عربستان در حدی نیست که بتواند ایران را تهدید کند نه نیروی انسانی اش را دارد نه فرمانده و نه امکانات. آنها می‌خواهند با هواپیماهای آمریکایی و اسرائیلی و خلبانان استیجاری پاکستانی، اماراتی و سودانی ارتش، سپاه و بسیج انقلاب اسلامی را که آمریکا را پشیمان کرده مورد تهاجم قرار دهند؟ 

فیروزآبادی گفت: بوش پسر آماده شده بود و به عراق آمد و به فرماندهان نظامی‌اش دستور حمله به ایران را داد اما آنها گفتند که آیا فکر جواب ایران را کرده‌ای و او را وادار کردند که منصرف شود و به آمریکا برگردد.

وی ادامه داد: ما به دنبال جنگ با هیچ کشور مسلمانی نیستیم اما اگر عربستان سعودی خطایی کرد تنبیهی می‌شود که از عربستان و وهابیت خبری در جهان نباشد لذا خطای این کشور در برابر ایران، مساوی با نابودی سعودی و وهابیت است.

فیروزآبادی ادامه داد: اگر لازمه دفاع تهاجم باشد تهاجم می‌کنیم اگر دشمن تهاجم کند قطعا آن را با تهاجم پاسخ می‌دهیم. البته تهاجم پیش دستانه نداریم.

وی خاطرنشان کرد: ما در طراحی دفاعی خود جنگ نامتقارن را دنبال می‌کنیم و این یعنی محاصره نقاط ضعف و قوت دشمن تجهیزات و آموزش‌هایی که بتواند به نقاط قوت و ضعف دشمن حمله کند را تامین کنیم. 

رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ما برای مقابله با توانمندی هوایی دشمنان فرا منطقه‌ای بر روی حوزه موشکی برای مقابله با آنها تاکید کرده‌ایم. البته تقویت نیروی هوایی نیز مدنظر است.

فیروزآبادی اظهار داشت: توان موشکی ایران بازدارنده است و آمریکایی‌ها هم در چند روز اخیر به آن اعتراف کردند. امروز تمام قدرت‌های جهان به دقت عمل و قدرت عملیاتی موشک‌های جمهوری اسلامی اذعان دارند. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۵ ۰۸ آذر ۱۳۹۵
سلام بر ایران وایرانی درود بر شرفتون.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۹ ۰۷ مهر ۱۳۹۵
دلم نمیخاد جنگ بشه
ولی دلم میخاد این عربستان نابود شه
ولی نمیدونم چجوری میشه
اخه فقط ب دست ایران میتونه نابود شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۷ ۰۷ مهر ۱۳۹۵
من یک ارتشی هستم وآرزو دارم رهبرم دستور بدن تا با اندک نفراتم به عمق عربستان برم وسران خائن ال سقوط را خلاص کنم دورود سردار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۹ ۰۷ مهر ۱۳۹۵
لعنت خدا بر آل سعود که روی همه نامردان جهان و سفید کرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
لعنت بر کشور تروریست پرور وهابیت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۴ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
اینجا ایران است اقلیم عشق وسربلندی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۹ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
ال سعود فقط قمپوزه خودش میدونه حریف ایران نیست این حرفارم میزنه که بگن لال نیست ما به خاطر قبر امامان بقیع هم که خودش بالاخره یه روزی عربستان رو میگیریم ومیگیم که این وهابی هایه بی وجود جلومون زانو بزنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
ال سعود غلط اضافی بکند ما اول اسرائیل را با خاک یکسان خواهیم کرد بعد ال سعود ال یهود را
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۹ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
احسنت پشه هم نیستن .درود بر همه دوستان پارسی من
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۵ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
ما اماده شهادتيم امام حكم جهاد بده شر ال سقوط از روي زمين بر مي داريم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۴ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
لعنت بر سعودی شغال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۴ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
خدایا بدرگاهت التماس میکنم که سقوط وهابیت و صهیونیستهارا در زمان حیات ما قرار بده . آمین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۸ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
مرگ بر عربستان باید نابود شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۴ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
خاندان سعود عدهای جنایتکار هستند که خودشان پشت آمریکا و اسراییل پنهان کرده اند غافل از اینکه نمی دانند که آمریکه هم هیچ عددی نیست و تنها دلارهای آنان را چپاول میکنند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۰۶ مهر ۱۳۹۵
مشتی عرب بی‌خاصیت سعودی.شماروچه به جنگ
ازدست یمن هم برنمیاین.تمام مرزهاتون تودست یمنه،اگه تجهیزات نظامی آمریکا رو نداشتین تاالان یمن پیروزجنگ بود.
۱۲۳
آخرین اخبار