همدان؛

فعالیت 19 واحد صنعتی و سنتی تولید قارچ خوراکی در استان

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان از فعالیت 19 واحد تولید قارچ خوراکی بشکل صنعتی و سنتی خبر داد.

فعالیت 19 واحد صنعتی و سنتی تولید قارچ خوراکی در استانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ شهرام پرورش با اشاره به اینکه از این تعداد واحد تولید قارچ 9 واحد مربوط به مشاغل خانگی هستند، افزود: از این 9 واحد تولید قارچ خانگی بطور میانگین  سالانه بیش از 70 تن قارچ تولید می شود که این میزان تولید در سال 94 به 790 تن رسید.

وی به میزان تولید قارچ صنعتی اشاره کرد وادامه داد: 9 واحد نیز در این زمینه در حال فعالیت هستند که بطور میانگین بیش ار دوهزار تن در سال قارچ تولید می کنند که پارسال تولید این واحدها به دوهزار و239 تن رسید.

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان بیشترین انواع تولید  قارچ در استان را قارچ دکمه ای عنوان و خاطرنشان کرد : در صدد هستیم امسال میزان تولید را تا 10 درصد افزایش دهیم.

وی بیان کرد: صادرات در این زمینه بشکل  غیر مستقیم و از استان های همجوار به کشورهای دیگر صادر می شود.

پرورش، نوسان قیمت در خرید و فروش قارچ برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان و عدم آشنایی مردم با سرانه مصرف قارچ را دغدغه ای تولید کنندگان قارچ در استان برشمرد.

انتهای پیام/ ج


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.