اصفهان؛

برداشت زعفران دراستان اصفهان بالاتر از متوسط عملکرد کشور

استان اصفهان در برداشت زعفران رتبه چهارم کشور را دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت : پیش بینی میشود ، سطح زیر کشت زعفران در استان اصفهان با 50 هکتار افزایش به 758 هکتار برسد.

رئیس زاده افزود : سطح زیر کشت زعفران استان اصفهان در سال گذشته 708 هکتار بوده است ، که از این میزان 3هزار و 907 کیلوگرم زعفران بدست آمد.

وی گفت : این آمار ، نشان دهنده عملکرد بالای 6 کیلوگرم در هکتار این محصول است، که بالاتر از متوسط عملکرد کشوری است.

مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود : سطح زیرکشت زعفران در سال 93 برابر 617 هکتار بود،که در سال 94 ، پانزده درصد رشد داشته

است .

رئیس زاده میزان مصرف آب کم ، نیاز آبی در فصل پائیز و زمستان( در زمانی که سایر محصولات زارعی و باغی نیازمند آب نیستند) و درآمدزایی مناسب را از دلایل گرایش به کشت زعفران در چند ساله اخیر اعلام کرد .

شهرستانهای نظنز، تیران و کرون، نجف آباد، کاشان، شاهین شهر و میمه، نائین و خور و بیابانک بیشترین سطح زیر کشت این محصول را در استان به خود اختصاص داده اند.

4 هزار و 100بهره بردار و 3 تعاونی در سطح مزارع زعفران استان به فعالیت مشغول هستند .


انتهای پیام/س

برچسب ها: برداشت ، زعفران ، اصفهان ، رتبه ، چهار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.