آبادان ؛

اختتامیه جشنواره سفره ایرانی

جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در منطقه آزاد اروند به کار خود پایان داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛استان‌های خوزستان، بوشهر و هرمزگان به همراه سه منطقه آزاد اروند، قشم و کیش با شرکت در این جشنواره چند نوع غذای اصلی، دسر، پیش‌غذا، نوشیدنی و دم‌نوش را به مردم معرفی کردند.

در این جشنواره 70 غرفه از مراکز اقامتی، رستوران‌ها، آشپزخانه‌ها و رستوران‌های سنتی استان‌های شرکت کننده به اقتضای پیشینه، سابقه و ظرفیتی که دارند غذاهای‌های محلی و دم‌نوش‌های بومی خود را ارائه دادند.

جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری از هشتم تا دهم دی به مدت سه روز در محل نمایشگاههای بین المللی منطقه آزاد اروند پذیرای علاقه مندان بود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.