اگر عاشق تربچه هستید، در این مطلب حتما با ما همراه باشید.

سالاد یاناک با تربچه‌های خوشرنگِ دوست داشتنی به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، در اینجا طرز تهیه سالادی را به شما آموزش داده ایم که پایه آن تربچه است و نام آن سالاد یاناک است.
 
مواد مورد نیاز:
 
سینه مرغ: ۱۵۰ گرم

سیر (له شده): ۳ حبه

پیازچه (ساطوری خرد شده): ۱ ق. س. گشنیز (ساطوری خرد شده): ۱ ق. س. فلفل چیلی (خرد شده): ۱ عدد

زنجبیل تازه (رنده شده): ۱۰ گرم

تربچه (با پوست خلالی خردشده): ۲۵۰ گرم

سس مایونز: ۱۵۰ گرم

سس سویا: ۲ ق. س. نمک و فلفل: به میزان لازم

 
روش تهیه:
 
 ۱ - ۲ حبه سیر، سس مایونز، فلفل چیلی، سس سویا، زنجبیل، نمک و فلفل را داخل کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.
 
 ۲ - سینه مرغ را به همراه ۱ حبه سیر، نمک و فلفل داخل قابلمه‌ای پخته و بعد بگذارید تا خنک شود. سپس آن را خلالی ریز خرد کنید.
 
 ۳ - داخل قالب کمربندی مربع شکلی با ابعاد دلخواه به ترتیب و به صورت لایه‌ای تربچه، پیازچه، گشنیز، سینه مرغ و مقداری مخلوط سس بریزید (به این ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و در آخر روی سالاد تربچه باشد). سپس روی آن مقداری سس بمالید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه مواد با هم مخلوط شود.
 
 ۴ - سالاد را از قالب خارج کرده و بقیه سس را روی آن بمالید. سپس به دلخواه تزیین و سرو کنید.

منبع: ماهنامه سرآشپز

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.