ساری،

برگزاری دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان

دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در شرق مازندران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دکتر اسماعیلی ملا رئیس اداره شیلات شهرستان های بهشهر، نکا و گلوگاه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان در خلیل شهر که در هنرستان حضرت خدیجه این شهر برگزار شده بود گفت: در راستای ترویج و تبلیغ ،رهنگ آبزی مصرفی در جامعه بویژه آشنائی بانوان وبویژه دانش آموزان با شیوه های نوین طبخ ماهی یک دوره کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان برگزار شد.

وی افزود: در این دوره ۸۰نفر از مدعوین و شرکت کنندگان اعم از بانوان شاغل در ادارات و نیز دانش آموزان با روشهای طبخ ۵ نوع غذا با ماهی شامل پلو ماهی با برگ کلم، سوپ ماهی، کله سروی ماهی، سالاد ماهی با بادمجان کبابی و خوراک ماهی با سبزیجات، که توسط یکی از مربیان مجرب آشپزی استان تدریس شد.

دکتر اسماعیلی افزود: وجود ۹۲۳ هکتار آببندان و ۱۰۶۲ هکتار مزرعه شخصی با تولید کل بیش از۷۳۰۰تن انواع ماهیان پرورشی و همچنین استحصال بیش از ۱۵۰۰تن از انواع ماهیان دریایی توسط تعاونیهای پره و شناورهای کلیکاگیر با اشتعال حدود ۱۳۰۰نفر مستقیم و حدود ۳۰۰۰نفر به طور غیر مستقیم ازجمله ظرفیتهای شیلاتی حوزه فعالیتی این اداره است.

انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.