ساری،

آموزش طبخ آبزيان در بابلسر

دوره آموزشی طبخ آبزيان در روستای عزيزك بهنميرشهرستان بابلسر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،حسن اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار گفت: این دوره آموزشی با استفاده از مربی آشپزی مجرب به منظور گسترش فرهنگ آبزی مصرفی به عنوان غذای سلامتی و توسعه و ترویج مصرف انواع آبزیان به ویژه طبخ آسان و ارزان و سالم لقمه ای برای دانش آموزان توسط والدین، در روستای عزیزک بهنمیر برگزار شد.

وی افزود: در این دوره 84 بانوی روستای عزیزک با شیوه های طبخ 5 نوع غذا با گوشت ماهی شامل: آش ماهی، کتلت ماهی، قلقلی ماهی، املت ماهی، سالاد پاستا با گوشت ماهی آشنا شدند.

رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار گسترش فرهنگ آبزی مصرفی و بالا بردن سرانه مصرف آبزيان را از عوامل افزایش سلامتی و شادابی در جامعه دانست.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.