یک متخصص قلب و عروق گفت: خوشبختانه امروزه متخصصان قلب و جراحان کشور نسبت به تکنولوژی و علم روز دنیا در حوزه درمان بیماران قلبی آگاه هستند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا ملازاده در نوزدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق ایران درباره کارگذاری دستگاه ضربان ساز دائمی قلب گفت: یکی از درمان های مفید برای بیماران مبتلا به کاهش ضربان قلب، ضربان ساز دائمی است که خوشبختانه تکنولوژی مربوط به این علم در حال حاضر در کشور ما وجود دارد و جراح یا متخصص قلب آن را کار می گذارند.

این متخصص قلب و عروق با بیان اینکه دستگاه ضربان ساز دارای سیم و حفره است، افزود: اخیرا دستگاه هایی ابداع شده که فاقد سیم است و از طریق کشاله ران روی قلب کارگذاشته می شود اما  این تکنولوژی هنوز وارد ایران نشده است.

وی باتری شوک دهنده را یکی دیگر از تکنولوژی حوزه قلب دانست و گفت: در مواردی که ریتم قلب بیمار نامنظم می شود و نیاز به شوک دهنده پیدا می‌کند از این باتری استفاده می شود، این باتری ها زیر سطح پوست و روی قلب کارگذاری می شود.

این فلوشیپ الکتروفیزیولوژی یاد آور شد: در مواردی که ممکن است باتری دچار عفونت و جا به جایی شود می توان از دستگاه لیداستراکشن استفاده کرد.

لازم به ذکر است؛ نوزدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق به همت انجمن آترواسکلروز ایران تا 24 شهریور 96 در مرکز همایش های بین المللي برج میلاد در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

برترین علم روز دنیا نزد متخصصان قلب ایرانی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۸ ۲۱ شهريور ۱۳۹۶
این پزشکای گرام کی میخوان بفهمن اکثر سکته ها مال اعصابه نه غذا