خطرات پنهان مصرف نان لواش و تافتون/ کدام نان سالم‌تر است؟

نان سفید (لواش/تافتون) بزرگترین لطمه را به سلامتى میزند و سبب کمخونی و یبوست میشود .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نان سفید (نانى که سبوس گندم آن کاملاً گرفته شده باشد) بزرگ‏ترین لطمه را به سلامتى مردم مى‏‌زند. پوست گندم که به صورت سبوس درمى‏‌آید و به وسیله الک کردن از آرد جدا مى‏‌شود، دارای مواد مغذی بسیار زیادی است و شاید به همین دلیل سبوس گندم را پوسته عجیب و اسرارآمیز نامیدند، زیرا یکى از مهم‏ترین اعمال حیاتى موجودات زنده اکسیداسیون گوگرد آلى است و در بدن انسان ماده‌اى به نام گلوتاتیون وجود دارد که این اکسیداسیون را انجام مى‏‌دهد و گلوتاتیون از اسید گلوتامیک ساخته شده و این اسید گلوتامیک باید به وسیله غذاها هر روز وارد بدن شود و این ماده در هیچ‏‌ یک از غذاها به اندازه ‏اى که در گندم هست وجود ندارد.

نان هرچه سفیدترباشد احتمالا نانوا جوش شیرین و زاج بیشتری به آن زده و به شدت"روی"بدن را نابود میکند.

تمام اسید گلوتامیک موجود در گندم، در پوسته، یعنى سبوس آن جمع شده و در آرد سفید مطلقا وجود ندارد و آرد سفید تقریبا از نشاسته خالص ساخته شده است. بنابراین، نانى که از آرد سفید تهیه شده باشد یکى از مهم‏ترین اعمال حیاتى بدن را دچار وقفه مى‏‌کند و عوارضى از آن ایجاد مى‏‌شود.

از دیگر ضررهای نان سفید باید به این نکته اشاره کنیم که در نان سفید، فسفر و منیزیم که از عناصر حیاتى لازم براى بدن هستند وجود ندارد همچنین نان سفید در کاهش نسل بشر تأثیر دارد و آدمى را کم‏ خون مى‏‌کند چرا که ویتامین‌ها در افزایش نسل اثر گزار است و مهمترین ضرر مصرف نان سفید یبوست است که به ام الامراض تشبیه شده است چرا که یبوست سرچشمه بروز بسیاری از بیماری‌هاست.

اگر آرد را به ‏طور مناسبى الک کنند که سبوس گندم به اندازه 15 الى 20 درصد در آن موجود باشد، آرد به سهولت مایعات را به خود جذب کرده و سپس در روده‏‌ها به‌‏تدریج آب را پس داده، مدفوع را نرم می‌کند و از طرف‏ دیگر به‌‏طور ملایم روده‏‌ها را تحریک و به وسیله انقباضات، به دفع مواد زائد کمک مى‌‏کند.

سید جواد علوی کارشناس طب سنتی معتقد بر این است که نانی که از گندم خوب و بدون آفت تهیه شده است، بهترین نان است. نان طبیعی سالم شامل اجساد مخمرهاست که سرشار از پروتئین و ویتامین‌هاست و یک غذای کامل محسوب می‌شود.

به گفته وی نان با تخمیر طبیعی، ذرات بزرگ نشاسته شکسته شده، پخته و هضم اولیه پیدا کرده و لطیف‌تر شده و هضم آن برای بدن راحت‌تر است. برای پخت باید به خمیر فرصت داد که به طور طبیعی و با مخمرهای طبیعی تخمیر شده، حجم آن اضافه شود و کمی مزه شیرینی پیدا کند.

منبع:برنا/تسنیم

انتهای پیام/

ضرر های نان سفید را بشناسید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۴ ۱۵ آذر ۱۳۹۹
ممنون از توضیحات
Iran (Islamic Republic of)
Ali
۱۹:۳۸ ۲۸ دی ۱۳۹۸
ارد لواش سنگگ لواش حدودن یکین اخه چیتون درسته ارد نمک خمیر مایه روغن اب .مواد شیمیای که از خارج میارید به اسم ارد گندم خورد مردم میدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۹ ۰۸ مرداد ۱۳۹۷
بهترین نان سنگک و نان سنتی که به تنوری یا عربی در جنوب خوزستان معروفه در خانه با تنور پخت میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۷ ۰۱ مهر ۱۳۹۶
روغن پالم محصولات تراریخته مرغ هورمونی آبی که با فلوراید سمی شده آبلیمو سرکه برنج پلاستیکی حالا هم نوبت نان چی بخوریم.........
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۶ ۰۱ مهر ۱۳۹۶
من فقط معدم به لواش سازگاره....با سنگک و بربری شدیدا ترش میکته
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۰:۰۷ ۰۱ مهر ۱۳۹۶
ضمن تشکر
بنده یه عمری نان سبوس دار خوردم با الانم که نان سفید مصرف می کنم هیچ تغییری در جسسم ندیدم!!! حرف چه کسی رو باید گوش رکد
Iran (Islamic Republic of)
کبری
۲۳:۴۶ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
نون تیری ،بهترین نون دنیاست درود بر مادران بختیاری تیری پز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۲ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
درود بر سنگک پزی ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۱ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
جالبه چندین ساله همه این موضوع رو میدونن ولی کسی برخورد نمیکنه توی آلمان بود باعث ش رو آویزون میکردن
United States of America
ناشناس
۱۴:۲۶ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
به نظر من هیچی نخوریم چون کلا مواد غذایی مصنوعی شدن.....
خخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
حالا با این نونها چکار کنیم برنج هم که پلاستیکیه فست‌فود هم که...چه خاکی تو سرمون کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۰ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
با تشکر از کارشناس محترم
چرا آرد تولیدی را عاری از سبوس می کنند ؟ چرا دستگاههای مسئول دولتی مانند دیگر کشورها که برای افزایش سطح سلامت مردمشان فلوراید را به آب آشامیدنی اضافه می کنند اجازه میدهند نان غیر سالم به دست اکثریت جامعه برسد و در آینده شاهد یک نسل کم خون و ... باشیم !!!
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۷:۴۴ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
عزیزجان فلوراید سرطان‌زا است.