آغاز صدور ال. ان. جی ایران تا پایان ۲۰۱۸/ لهستان مشتری نفت ترش ایران

ایران نخستین محموله ال. ان. جی خود را پایان سال ۲۰۱۸ صادر خواهد کرد.

به گزارشآغاز صدور ال. ان. جی ایران تا پایان ۲۰۱۸/  لهستان مشتری نفت ترش ایران گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان  و به نقل از «اویل پرایس» پس از مذاکره شرکت‌های ایرانی و بلژیکی برای اجاره کشتی تولید ال. ان. جی، موسسه تحقیقاتی بی. ام. آی ریسرچ اعلام کرد که ایران نخستین محموله ال. ان. جی خود را پایان سال ۲۰۱۸ صادر خواهد کرد.

ارزش این پروژه ۶۰۰ میلیون دلار است و به گفته تحلیلگران، بی ام آی ریسرچ هرچند حجم این پروژه قابل توجه نیست، اما یک دستاورد مهم به شمار می‌رود چرا که به ایران اجازه می‌دهد تا روابط خود را با شرکایش در اروپا و آسیا عمیق‌تر و پایه‌ای اولیه برای تجارت پرسود صادرات ال. ان. جی ایجاد کند.

لهستان مشتری نفت ترش ایران می‌شود

پایگاه خبری پلاتس به نقل از منابع کشتیرانی و تجاری گزارش داد: در حالی که با کاهش ورود نفت خام ترش به اروپا برخی پالایشگاه‌های اروپایی برای تامین این نوع نفت به سایر مناطق روی آورده اند، نفت خام ایران به زودی راه خود را به سوی بازار لهستان باز خواهد کرد.

به گفته منابع آگاه، شرکت پی. کی. ان. اورلن، یک محموله نفت خام برای بارگیری در روز‌های ۲۴ و ۲۵ نوامبر (سوم و چهارم آذر) از ایران خریداری کرده است.

آخرین باری که لهستان از ایران نفت خام خریداری کرد، اوایل سال جاری بود.

کاهش ۳۹ درصدی صادرات نفت ایران به هند در ماه اکتبر

به گزارش رویترز، آمار منابع تجاری و داده‌های موسسه تامسون رویترز نشان می‌دهد که میزان واردات نفت هند از ایران در ماه اکتبر ۳۸.۹ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافت و به ۴۶۷ هزار و ۶۰۰ بشکه در روز رسید.

البته این رقم نسبت به ماه سپتامبر ۱۲.۵ درصد رشد نشان می‌دهد.

حجم کل واردات نفت هند در ماه اکتبر به ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در روز رسید که حدود ۱۵ درصد نسبت به ماه قبل کاهش داشت.

این آمارها، ۴.۶ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل بوده است.

اکوادور از توافق کاهش تولید نفت خارج نمی‌شود

به گزارش رویترز، «کارلوس پرز» وزیر نفت اکوادور اعلام کرد: با توجه به رشد اخیر قیمت‌های نفت، این کشور در حال حاضر از تصمیم خود مبنی بر درخواست از اوپک برای مستثنی شدن از توافق کاهش تولید صرفنظر کرده است.

پرز گفت: ماه گذشته خواستار خروج از برنامه جهانی اوپک بودیم، اما بطور موقت از درخواست خود صرفنظر کردیم و منتظر اعلام راهکار‌های مختلف اعضای این سازمان در نشست ۳۰ نوامبر خواهیم ماند.

وی ادامه داد: برای رشد بیشتر قیمت‌ها مجبور به حمایت از اوپک هستیم.

نروژ سرمایه خود را از سوخت‌های فسیلی بیرون می‌کشد

به گزارش بلومبرگ، پیشنهاد دولت نروژ برای خارج کردن ۳۵ میلیارد دلار از سهام خود از شرکت‌های بزرگ نفت و گاز جهان ضربه‌ای سنگین به ارزش سهام شرکت‌های انرژی وارد کرده است.

«میندی لوبر» رئیس موسسه غیرانتفاعی کرس در این باره گفت: این اقدام یک تغییر عظیم است که در تمام دنیا بازتاب خواهد داشت.

صندوق یک تریلیون دلاری ثروت ملی نروژ نیز اعلام کرد که در حال بررسی فروش سهام خود در شرکت‌های اکسون موبیل، رویال داچ شل و دیگر غول‌های نفتی است تا به دارایی‌های خود تنوع بیشتری ببخشد و از دارایی خود در مقابل افت قیمت نفت محافظت کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار