ساری میزبان کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی

کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری برگزاری می‌ شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، روز‌های  ۲۵ و ۲۶  بهمن ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار خواهد.

علاقمندان برای شرکت در کنگره تا ۳۰ آذر فرصت دارند مقاله خود را به سایت همایش ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفکس ۳۳۶۸۷۷۱۸  با  پیش شماره ۰۱۱  تماس بگیرند.

برخی از موضوعات این کنگره روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، روش‌ های کاهش  و بازیافت پسماند‌ها، غذا‌های فرا سودمند، کاربرد اسانس‌ ها و عصاره‌ های طبیعی در صنایع غذایی و امنیت و ایمنی مواد غذایی است.

انتهای پیام/ م

برگزاری کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی در ساری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار