به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ حبیباله رجبلی با اشاره به یک پرونده که در پی خصومت شخصی به فضای مجازی کشیده شده بود، گفت: متاسفانه در این پرونده شاهد هستیم که کارفرما با سوءاستفاده از اطلاعات در اختیار و انتشار آن در شبکه اجتماعی تلگرام باعث دردسرهای فراوان برای شاکیه میشود.
وی با بیان اینکه چندی پیش خانمی با ارائه مرجوعه قضائی به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد که شمارههای شخصی وی در کانالها و گروههای غیر اخلاقی شبکه اجتماعی تلگرام منتشر شده است و بارها از سوی افراد ناشناس به صورت تلفنی، درخواستهای نامربوط میشود، اظهار کرد: شاکیه در اظهارات خود بیان کرد که از نحوه انتشار اطلاعات شخصیاش بیخبر است و به کسی مظنون نمیباشد.
سرهنگ رجبلی با بیان اینکه موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت، گفت: پس از انجام بررسیهای تخصصی با تلاش ماموران پلیس فتا استان فارس ظرف مدت کوتاهی شخصی که عامل هتک حیثیت فردی در فضای مجازی شده بود، شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ رجبلی گفت: متهم که مدیر شرکت سابق شاکی میباشد، احضار و در بازجوییهای ابتدایی به عمل آمده بزه انتسابی را رد نموده و عنوان داشت که دستگاه تلفن وی هک شده است و احتمالا افرادی از آن سوءاستفاده کردهاند اما در انتها با توجه به مستندات سایبری وقوع جرم توسط متهم محرز گردید و متهم ناچاراً به بزه انتسابی خود اعتراف نمود.
وی افزود: متهم در اظهارات خود اشاره کرد که به علت خصومت، اطلاعات شخصی شاکی را از پرونده کاری ایشان برداشته و با ایجاد اکانت در شبکه اجتماعی تلگرام اقدام به انتشار اطلاعات وی کرده است.
رییس پلیس فتا استان فارس به كسانی كه اقدام به انتشار اطلاعات شخصی افراد و توهین نسبت به اشخاص در سایتها و شبكههای مجازی میكنند، هشدار داد: براساس ماده ۷۴۵ قانون مجازات اسلامی هر کس به وسیله سامانههای رایانهای یا مخابراتی صوت، تصویر و یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر و در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
انتهای پیام/