صید و صیادی ظرفیت نخست کنارک برای اشتغالزایی است

سرپرست فرمانداری کنارک گفت: شهرستان کنارک در ساحل دریای مکران (عمان) از ظرفیت بالایی برای صید و صیادی برخوردار است بطوریکه ۱۳ هزار نفر در این حوزه فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، ابابکر بلوچ سرپرست فرمانداری کنارک  اظهار داشت: اشتغال بیش از ۱۳ هزار نفر و وجود ۵۶۰ فروند قایق و ۴۰۰ فروند لنج در این شهرستان سبب شده تا بخشی از مشکلات اشتغال و تولید و صادرات ماهی مرتفع شود.

ابابکر بلوچ بیان کرد: شهرستان کنارک یک بندر مهم شیلاتی در کشور محسوب می‌شود و علاوه بر صیادی، بندری زیبا و توریستی با دسترسی به آب‌های اقیانوس و داشتن سواحل منحصر به فرد است.

وی گفت: ظرفیت بسیار بکر کنارک برای جذب گردشگر ایجاب می‌کند تا سرمایه گذاری لازم در زمینه زیرساخت‌های گردشگری انجام شود.

وی ادامه داد: یکی از بزرگترین شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در شهرستان کنارک قرار دارد و با بیش از ۳۰ واحد تولیدی سالانه با تولید ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون قوطی کنسرو نیاز کشور را تامین می‌کند.

سرپرست فرمانداری کنارک با بیان اینکه بیش از ۱۶ سال از صادر نشدن مجوز برای شناور‌های قایق در این شهرستان می‌گذرد، خاطرنشان کرد: نباید مالکان بیش از ۲ هزار قایق سال‌ها در انتظار صدور مجوز صید برای تامین معاش خود و خانواده هایشان باشند.

بلوچ بر روشنایی و برقرسانی بندر صیادی پزم، تسریع در تکمیل و افتتاح بندر صیادی تنک، آسفالت راه دسترسی به بندر زرآباد و روستای کلات و راه اندازی ایستگاه آتش نشانی در چهار بندر صیادی کنارک تاکید کرد.

وی رفع مشکلات پیش روی جامعه بزرگ و زحمت کش صیادی و شیلاتی را مورد تاکید قرار داد و افزود: جای تاسف است بعد از گذشت بیش از یک دهه اسکله صیادی پزم همجوار شهر کنارک فاقد برق باشد و مردم با مشکلات فراوان در این زمینه رو به رو باشند.

شهرستان کنارک با حدود بیش از ۱۱ هزار کیلومتر وسعت براساس سرشماری نفوس و مسکن ۱۳۹۵ جمعیتی معادل ۹۸ هزار و ۲۱۲ نفر با ۲۳ هزار و ۶۰۰ خانوار دارد و در ۶۳۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان وبلوچستان واقع شده است.

انتهای پیام/ع

صید وصیادی در بندر کنارک 

برچسب ها: شیلات ، سازمان بنادر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار