مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران:

حفظ و نگهداشت تولید در گرو حفظ سلامت و ایمنی کارکنان است

سید عبدالله موسوی گفت: حفظ و نگهداشت تولید در گرو حفظ سلامت و ایمنی کارکنان شرکت ملی حفاری ایران است.

سید عبدالله موسوی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: در فرآیند تولید نفت و گاز، کار بر روی دکل‌های حفاری بی وقفه استمرار دارد، ضمن اینکه در دوران ۸ سال دفاع مقدس لحظه‌ای تولید نفت متوقف نشد و در شرایط امروز هم که جهان و از جمله کشور ما درگیر پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا است، کارکنان سختکوش این شرکت با توجه جدی به رعایت مسائل و دستورالعمل‌های بهداشتی در سلامت و صلابت کامل انجام وظایف ذاتی خود را با جدّیت و پشتکار دنبال می‌کنند.

او افزود: مجهز بودن دستگاه‌های حفاری و اردوگاه‌های پشتیبانی به درمانگاه، پزشک، تکنیسین و تجهیزات پزشکی که با شیوع این ویروس کرونا نسبت به تقویت آن‌ها اقدام و از سویی تامین نیاز‌های مناطق عملیاتی از نظر امکانات بهداشتی و درمانی و انجام تست‌های غربالگری و اطمینان از سلامت عمومی کارکنان به هنگام ورود و خروج از محیط کار در سر فصل برنامه‌های کاری قرار گرفته است.

موسوی با تاکید بر رعایت فرهنگ خود مراقبتی و اهتمام بر اولویت دادن به دستورالعمل‌های بهداشت و درمان صنعت نفت، اظهار کرد: شرکت ملی حفاری ایران ضمن جلوگیری از توقف فرآیند انجام کار، تلاش می‌کند که با بکارگیری حداقل نیرو‌ها و اجتناب از تجمعات غیر ضروری و کاهش ترددها، گام موثری در جلوگیری از شیوع این بیماری بردارد.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران کارگروه تخصصی و اجرایی مقابله با ویروس کرونا در شرکت ملی حفاری ایران در ۳ حوزه ستادی، پشتیبانی و عملیاتی فعال است که تاکنون اقدام‌های موثری نیز در این حوزه‌ها انجام داده که از میان آن‌ها می‌توان به برنامه ریزی در خصوص اولویت بودن بکارگیری نیرو‌های اقماری ساکن استان خوزستان و ترخیص نیرو‌های غیربومی، ویزیت و غربالگری کارکنان پروازی در محل فرودگاه‌ها و در محل مبداء اعزام کارکنان به مناطق عملیاتی، شناسایی و معرفی بیماران به مراکز درمانی، معاینه و صدورگواهی سلامت کارکنان مأموریتی قبل از اعزام به دستگاه حفاری و ... اشاره کرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: افزون بر این موارد با مرخصی کارکنانی که دارای بیماری‌های قلبی، ریوی و فشار خون بالا هستند، موافقت و تلاش شده که کار با حضور ۵۰ درصدی کارکنان پیش رود که البته این کاهش نیرو‌ها هم در بخش ستادی و هم در بخش عملیاتی بوده است. در مجموع نیرو‌های ترخیصی با همکارانی که در مرخصی هستند حدود ۵ هزار نفر می‌شوند.

او اذعان داشت: در بخش فرهنگ سازی و اطلاع رسانی هم اقدام‌های خوبی انجام شده که از میان آن‌ها می‌توان به نصب برچسب‌های راهنمایی، بنر، پوستر، علائم هشدار دهنده و آموزش راه‌های مقابله درخصوص پیشگیری از کرونا ویروس در دستگاه‌های حفاری، اماکن اداری، تأسیسات و کارگاه‌ها و نشر پیام‌های بهداشتی به منظور آگاهی بخشی به رعایت بهداشت فردی و عمومی، اشاره کرد.

سید عبدالله موسوی به تهیه و تدارک ملزومات بهداشتی و درمانی و اقلام مورد نیاز گروه‌های پزشکی و کارکنان اشاره کرد و ادامه داد: در این زمینه ۴۰۰ مخزن حاوی مواد ضدعفونی در اردوگاه‌های حفاری و مبادی ورودی ساختمان‌های اداری نصب شده، یکهزار عدد ماسک N ۹۵، و ۳۵ هزار ماسک ساده، ۲ هزار لیتر مواد ضدعفونی دست، ۲۵۰۰ لیتر آب ژوال برای ضدعفونی کردن کاروان‌ها و محیط‌های کاری توزیع شده است.

او اظهار داشت: شرکت ملی حفاری ایران همچنین وسایل حفاظتی مورد نیاز تیم‌های پزشکی و غربالگری را هم شامل دستکش لاتکس، لباس پزشک (گان و کلاه)، لباس ضد ویروس، شیلد صورت و عینک را تهیه و تامین کرده است.

موسوی همچنین به تشکیل تیم واکنش سریع به صورت ۲۴ ساعته شامل؛ ۲ نفر پرستار، ۲ نفر سم پاش، ۲ نفر راننده و تامین وسایل فردی و تجهیزات مورد نیاز اشاره و بیان کرد: کادر پزشکی شرکت ملی حفاری ایران به صورت روزانه بر انجام فعالیت‌ها در مناطق عملیاتی و کارگاهی نظارت دارد.

او افزوده شدن مکمل‌ها از جمله ویتامین سی با هدف افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌های ویروسی نظیر آنفولانزا در سبد دارویی، تخصیص فضایی تحت عنوان پایگاه درمانی در دستگاه‌های حفاری با حضور پزشک، پزشکیار و تجهیزات مورد نیاز با هدف آموزش و غربالگری کارکنان ورودی به دستگاه، تهیه و تامین بسته‌های بهداشتی و توزیع آن در مناطق کم برخوردار حومه شهر اهواز به منظور عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، توقف فعالیت‌های عملیاتی شرکت در منطقه کیش را از دیگر اقدام‌های شرکت ملی حفاری در مقابله با ویروس کرونا برشمرد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.